Personal nu consider ca este normal, insa a fost optiunea ei ca nu a vrut pana la varsta asta sa isi inceapa viata sexuala si ar trebui sa faca ceva in acest sens, nu e niciodata prea tarziu.
Nu prea mi se pare normal, totusi, are 37, n-are 14.Majoritatea persoanelor de varsta ei sunt casatorite si au si copii.Totusi,esti sigurde chestia asta?
Sunt multe variante. vorbeste cu ea, asta in cazul in care vrea sa se destainuie tie.
Nu i-mi pace raspusul tau, la 14 ani sa numai fi virgina inseamna ca sunt curve de mici si prost crescute! normal ca stiu ca am crecut impreuna in aceeasi casa
E destul de normal, nu sa aruncat la orice prost si daca ramane asa nu are nimic de pierdut, un penis nu face miracole in viata
Lipsa unor anumiti hormoni in sistem provoaca nedorinta sexuala. Alta idee ar fi ca sexul destreseaza si ajuta la o buna cunoastere a corpului iar placerea sexuala provoaca crearea serotoninei, care ajuta si la echilibrul mental.
Bun raspunsul asta merci, ia nu are o minte dezvoltata ba chiar matura nu e, nu zic ca e rau, sa fi virgina dar pana cand, in viata trebuie sa ai un copil pe lume daca poti
Si eu am o prietena care-i singura. Probabil ca asta e alegerea ei. Sunt oameni care aleg sa fie singuri toata viata. De ce? Din comoditate, din dorinta de a fi liberi, teama de intimitate etc. Oricum ar fi, n-ai cum s-o faci sa-si schimbe ideile.
Te-ai întrebat că poate asta vrea ea?
Poate ea se simte bine când este singură, să nu o streze nimeni, să nu-i zică nimeni " vezi. poate la ora x eşti şi tu acasă ".
Dacă toată lumea îşi face o familie, copii şi etc, înseamnă că toţi îşi doresc asta?
Ca de exemplu eu mă simt foarte bine singur, nu mai suport gălăgia, nu mai suport să am în jurul meu oameni. vreau să trăiesc singur şi să fac doar ce vrea inima mea.
Dacă eu vreau să trăiesc toată viaţa singur şi să fac doar ce vreau eu, ce ai cu mine?
Îţi dai seama şi tu, are 37 de ani, este femeie în toată regula, doar ea decide ce vrea să facă cu viaţa ei, nu tu, părinţii voştrii sau prietenul vostru cu care aţi fost la discotecă.
O zi bună îţi doresc.
Da dar nu-i normal mai tarziu o sa-i para rau poate cand o fi batrana se trezeste la realitate
In zilele noastre, nu este normal. Vreau sa spun, cum percep ceilalti. Lor li se pare anormal si daca aud despre o tipa de 18 ani ca mai e virgina.
Presupun ca e necasatorita. Daca e necasatorita, atunci merge pe principii vechi, de genul: nu fac nimic inainte de nunta, ori: nu fac nimic inainte de a-mi gasi alesul. Dar daca e casatorita, atunci cred ca e o problema...
Tu ai ceva la cap nu ai inteles ca eu am convietuit cu ia in aceeasi casa si nu prea a avut prieten doar amicitie si pe chaturi stand cu ani in casa ok
La 37 de ani nu este normal! Dar e elaegerea ei cand sa isi inceapa viata sexuala, dar timpul trece!
E problema ei. Poate ea se simte mândră pentru asta. E viaţa ei şi are dreptul să o trăiască cum îşi doreşte. Şi poate te-a păcălit.
Cu ce m-a pacalit? cred ca te-a pacalit cineva pe tine!
Deci morrr ))
Băi, încercam să te ajut. Adică nu mai zic nimic. Că "ne supărăm". O zi frumoasă, boss
Mutubal întreabă: