| Denis47864338943 a întrebat:

Sper sa-mi răspundeți sincer și să mă faceți să aleg calea cea mai bună. Deci vorbesc de o luna și ceva cu o colega de clasă (ne-am apropiat foarte mult) mergem la pregătire, o iau zilnic cu mașina de la scoala și o duc acasă, ne mai plimbam, cantam împreună în mașină, etc. Ea s-a despărțit de fostul ei iubit cam acum 2 3 luni, nu știu exact dar el încă mai insista cu mesajele, tot vrea sa sa vadă cu ea etc. Ea spune ca a trecut peste și ca nu ar mai vedea un viitor stabil cu el. Eu i-am mai cumpărat flori, chiar și o jucărie de pluș și cumva am prins amandoi unul. Drag fata de celalalt. Sincer cred ca ea deja s-a prins ca o plac sau ceva de genu dar nu face primul pas, iar eu sincer nu prea am curaj. (cum as putea face primul pas, sa dau sa o sărut, chiar nu știu, faza e ca ne îmbrățișam foarte des, mai mereu). Te rog dacă ai văzut acest mesaj și dacă ți s-a părut cât de cât clar, da-mi un răspuns cât mai plauzibil. (vreau sa-ti mai spun ca sunt incert deoarece de 2 săptămâni tot ii zic sa ieșim singuri, sa mergem undeva, iar ea spune ca nu poate, diferite scuze. Sa fie ca nu ma place sau ca să nu zică ceva restul ca după ce s-a despărțiți iesa repede cu altcineva, adica uneori parca îmi da semne ca nu vrea sa iasă și mă întristez, dar fără sa vadă ea sau ceva de genu.)

11 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Crezi ca dupa 2-3 luni de cand s-a despartit de fostul poate sa sara intr-o relatie cu tine? Las-o sa-si traiasca doliul, este confuza si de aceea te si respinge. E simplu. Vrei sa-i dai la b@ci? Foarte bine, spune-i asta si o sa ai poate o surpriza sa vrea. Niciodata nu se stie.

| CtBogdan a răspuns:

E despartita de 3 luni si tu vrei s-o introduci intr-o relatie cu tine?
Te grabesti cavalere, incearca sa-i acorzi timp.

Sunteti doar prieteni iar fata vrea sa pastreze nivelul asta. D-aia nu accepta o iesire in 2, pentru ca nu vrea sa fie introdusa intr-o relatie.
Nu o sa fie sincera cu tine pentru ca nu vrea sa strice nivelul de prietenie dintre voi.

Femeile traiesc in trecut.
Atata timp cat fostul ei ii trimite mesaje de impacare, ea nu va putea uita definitiv de el.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Care este întrebarea? Ce vrei de fapt? Dacă vă îmbrățișați fără refuz din partea ei, acesta este un semn de intimitate, de apropiere. Ai invitat-o să ieșiți și a răspuns că nu poate. Lasă să te invite ea.

| Hammurabi a răspuns:

Am fost într-o situație similară cu a ta pe la vreo 21 de ani.
O invitam să ieșim și ea tot găsea motive că nu poate.
Așa că i-am spus : "Ok, atunci sună-mă tu când vei putea să ieșim. Dacă nu mă suni, nu e nici o problemă. Voi înțelege despre ce e vorba"
Și așa am evitat să mai pierd timpul aiurea cu ea.
Chestiile astea trebuie să le clarifici nu să insiști aiurea, pentru că oricum nu ai ce schimba indiferent ce ai face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Din propria mea experiență cu o studentă sau din contră cu o femeie ce a încheiat de mult studenția, îți pot spune că multe fete și femeie au partea asta în care nu înțeleg ce vor sau n-au o constanță, iar asta le afectează și pe ele și pe ceilalți

Personal cred că n-are sens sa ieși cu cineva langa care îți pui tot timpul întrebări, te simți nesigur și nu-ți transmite încredere

Eu cred că merită să încercăm, să oferim timpul nostru și să ne implicăm doar atunci când merită, nicidecum la aceste incertitudini care continuă iar apoi vor urma și în relație

Sigur daca amândoi aveți nevoie de exrpeienta asta, atunci nu vad nici cea mai mică problemă

E foarte important să luăm lucrurile ca pe niște experiențe și să realizăm că ele contribuie la evoluția noastră

Să alegem să vedem lucrurile într-o manieră constructivă

Iar atâta timp cât nu e ceva grav, mai ales că sunt și cazuri grave pe care oamenii reușesc să le depășească, sigur că putem și noi, doar sa ne dăm seama cum, să fim dispuși să lucrăm la asta, să facem ca lucrurile să funcționeze

Succes

| Denis47864338943 explică (pentru sadrian46):

Ea m-a invitat intr o seară, dar voia sa vina și prietena ei

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Se joaca si ea putin, savureaza curtea pe care i-o faci.
Nu iti fa sperante de relatie serioasa, traieste si tu ritualul cuceririi.
Mareste dozele treptat, pune suflet cand o iei in brate, fura-i sarutul ala cand ai ocazia, dar nu ii cere inca o relatie.
Abia cand se prinde ea ca e ceva puternic intre voi, poti scoate o concluzie. S-ar putea sa fuga in prima faza, apoi sa te vrea.
Sau s-ar putea sa nu poti mari dozele, daca te refuza de fiecare data. In cazul ala, ar trebui sa o racesti usor, ca sa nu suferi ca fraierul.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Denis47864338943):

Daca vrei fata, trebui sa ii suporti si anturajul.
Daca iesi cu prietenele ei si te plac, dupa aia ai un fel de galerie de partea ta, fetele vor aduce vorba de tine mereu, o vor face sa se gandeasca la tine.

| Allemando a răspuns (pentru CtBogdan):

Respect, un răspuns mai bun nici eu nu puteam să dau.

| Emma30555 a răspuns:

Te place dar probabil e usor indecisa, ieșiți odată în gașca in club ceva, dacă e receptiva poti incerca sa o saruti gen pupic pentru început apoi vezi cum decurg lucrurile. Nu stiu ce vârste aveti.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu-i spui ce simti pentru ea?