Alea sunt duse rau, cica nu-s lesbiene dar se pupa, dorm si fac baie impreuna nu e deloc normal ce fac si ar trebui sa nu te mai gandesti la asa ceva ca nu e bine.
Colegele ma mai pupa pe obraji, sau mai dormim impreuna...
Nu e nimic erotic! Ti se pare
Sincer da mi se intampla dar nu mi se pare ceva chiar asa de... nu stiu cu ti se pare tie. intr-adevar e cam ciudat dar tu poti sa vorbesti cu ele despre asta. eu si prietenele mele facem totul in gluma, nu e nimic erotic pentru noi.
Eu m-am jucat Zuma's Revenge m-am batut de vreo 6 ori cu Zhaka Mu(ce urat e!)dar niciodata n-am facut asta.Sunt duse rau.
In primul rand ti-ai exprimat temerea ca esti bisexuala. Sa inteleg ca ai ambele sexe? Vezi aici: http://dexonline.ro/definitie/bisexual.
Apoi, daca simti atractie pentru acelasi sex sa nu te simti complexata. Sa nu consideri ca-i ceva grav, deviant sau oribil. Romanul inca este, din cauza unei educatii incomplete si cu morala indoielnica, cu multe conceptii demodate si intolerante fata de cei care nu au aceiasi orientare sexuala a majoritatii. Este o orientare sexuala ca oricare alta si o sa-ti gasesti perechea cu care sa te simti implinita. Iti urez succes!
Pina in clasa 12-a nu ti-ai dat seama ca esti atrasa de fete? ai stat 3 ani de zile cu un baiat si te-ai dspartit, acum esti cu altul dar inima iti spune altceva.Mi se pare ca esti cam confuza, 3 ani de zile cat ai stat cu "logodnicul" tau cred ca ati facut dragoste si nu-mi vine a crede ca nu l-ai iubit
Mie mi se pare total deplasata ideea aceasta :-P cum sa faci baie si sa te pupi cu prietene bune? foarte aiurea