M-am impiedicat de picioarele lui, la propriu(!), le intinsese un trotuar intreg! Acum suntem casatoriti si luna de miere vad ca nu se mai termina, de niste ani buni!
El ma stia de un an,dar eu nu stiam de existenta lui.
Un an mai tarziu m-a vazut trecand strada si s-a hotarat sa faca rost de id-ul meu. Asta s-a intamplat vinerea. in cursul week-endului nu i-am dat atentie pe mess pentru ca deja aveam un prieten,dar lunea ce avea sa vina ne-am certat si ne-am despartit.
Marti am iesit dupa un coleg pe holul liceului sa-mi dea telefonul,si cand am vrut sa ma intorc in clasa l-am vazut pe el trecand pe acolo cu inca doi tipi. Ne-am dat buna si el m-a pupat,,apsat,, pe obraz.
Urmatoarea zi,am fost la un suc, dupa scoala, si urma sa fim impreuna. Suntem de 8 luni impreuna. The End
Nu cred ca iti va folosi la ceva raspunsul meu dar in fine...L-am cunoscut pe chatul Orange, este o diferenta de 6 ani intre noi, suntem impreuna de 3 luni aproape. Poate ca natura ocupatiilor noastre a contribuit la stabilitatea relatiei noastre. El lucreaza in armata iar eu sunt studenta la drept si fac practica diplomatica la unitatea la care lucreaza el
Prin internet.am vb 1 an pe internet si dupa asta nema vazut in realitate.si suntem impreuna de 1 an si 4 luni.
El m`a vazut cand ma plimbam prin parc.A doua zi a venit la mine la scoala si de atunci am inceput sa iesim.Suntem de 3 ani impreuna si totul e ok
Cand m-am mutat. In primele zile nici nu vorbeam unul cu altu. Dar cu timpul ne-am apropiat foarte mult unu de altu. El a facut primul pas oricum.
Prin colegele de scoala, nu ne suportam unul pe altul... dar cu timpul ne-m apropiat. am devenit amici,'fratiori', si iubiti si acum avem 3 ani jumatate de cand suntem impreuna. have fun days
Interesanta intrebare!
Eu, sincera sa fiu l-am cunoscut pe un site de socializare : Neogen. uite asa s-a intamplat: am vazut la notificari ca el mia vizualizat pozele, apoi am intrat eu pe profilul lui si i-am comentat cateva poze. Apoi el mi-a cerut id-ul de mess.
Am vorbit ce am vorbit cu el, dar nu mi-a prea placut, si m-am pus tot pe inv, si odata am uitat sa ma pun pe inv, si de atunci nu ma mai scapat, lucru bun, am vorbit la microfon pe mess, apoi i-am dat nr de tel, pentru ca el mi la cerut si ma tot sunat. Si uite asa
acum aven 1 an si 5 luni de cand suntem impreuna