| Marius22222222222 a întrebat:

Spunea o tipă că ea nici pentru un milion de euro nu ar face sex oral. Totuși în 2024...sa o credem fetelor?

Răspuns Câştigător
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Dap.Nu toti preferam tipul acesta de sex.

16 răspunsuri:
| Whitte a răspuns:

Sa o crezi. Nu toate sunt asa de murdare incat sa faca sex oral. Dar se pare ca tu numai categoria asta cunosti.

| Marius22222222222 explică (pentru Whitte):

Nam zis asta.sunt milioane de persoane diferite

| sweetys a răspuns:

Psst! Intrebari din astea nu se pun. Fiecare e liber sa faca ce vrea in intimitatea lui. Plus ca treaba difera de la partener la partener, cat de multa grija are de igiena piticului lui.

| Marius22222222222 explică (pentru sweetys):

Mama da ce te ataci așa?

| sweetys a răspuns (pentru Marius22222222222):

Chiar deloc. Doar incerc sa iti deschid putin mintea. Cel care se ataca esti tu

| Marius22222222222 explică (pentru sweetys):

Infine

| Mindfulness a răspuns:

Când în colo multe "sfinte "o iau la muflex prin wc-uri prin fabrici pe 2 pachete de țigări laughing

| Marius22222222222 explică (pentru Mindfulness):

Nici chiar așa

| Mindfulness a răspuns (pentru Marius22222222222):

Nu știi tu ce ce întâmplă prin Ro
Nu toate îți dai seama, dar sunt care o fac.

| Marius22222222222 explică (pentru Mindfulness):

Nu frate că eu trăiesc în copaci

| Mindfulness a răspuns (pentru Marius22222222222):

C.u.r.v.e.l.e in Romania preda lecții de loialitate.

| dullcat a răspuns:

Asta e intrebare din categoria ragebait sau ce scop are? laughing Nici eu nu as manca racituri pentru un milion de euro, dar nu ma apuc sa intreb pe aici. Fiecare face ce doreste si ia propriile decizii fata de propriul corp. Respecta asta si viata iti va parea mai usoara, simplu.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca asa spune, asa o fi. De ce n-ai crede-o?
Sunt barbati care nu isi lasa partenerele sa le faca oral.

La fel, nu toti barbatii fac oral.

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu cred ca minte de ingheata apele. Pentru un milion de eruo as face si eu sex oral rolling on the floor). Cu banii astia, ii investesti si iti faci viata pefecta daca te duce capul. Te doare fix la basca ca ai supt-o o data. te speli cu apa de gura dai o dusca de vodca si te-ai curatat laughing, dar milionul de euro ramane la tinewinking

| GeogG23 a răspuns:

Fiecare face ce vrea, iar in unele cazuri si daca esti pasionata de sexul oral tot trebuie sa refuzi barbatul. Igiena intima este extrem de importanta, iar ALEGERILE personale n-ar trebui judecate.

| latinomysef a răspuns:

Ba nj ce sa zic nu imi inspira incredere

Întrebări similare