| Diaaaana a întrebat:

Spuneti-mi niste locuri bune de facut sex. cel mai tare primeste funda:*

Răspuns Câştigător
| Raluucaa1229 a răspuns:

Pe masina de spalat cand stoarcebatting eyelashes smug pe masa,chiuveta,birou, masina, dar cel mai frumos ramane in patbatting eyelashes

10 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

In apa :X:X. Nu conteaza unde. Conteaz a sa te simti bine

| Heather2001 a răspuns:

Pe bancile scolii,in masina in timp ce el conduce tu te joci cu **** luilaughing,in cada,pe capota,in portbagaj, in cabina de proba la magazin, etc. funda?happy

| ChioruL14 a răspuns:

In gura, in *****, la incheieturi, intre tate

| Roo a răspuns:

Pe balcon, pe masa, in cada, pe scaun, in masina, pe masina,pe canapea,in baie(intr-un pub cv), in padure, in lift, in parcare!

| nBlade a răspuns:

Depinde.se pare ca vrei sa-ti condimentezi relatia.Sunt unii carora le place sub tensiune.cum ar fi in parc.sau la geam si vecinii sunt vis-a-vis. in masina e demodat.dar Merge pe capota, merge pe mesele detennis de masa din parcuri, pe banci vara, in iarba pe malul lacului, dar in pat e mai romantic...de obicei merge pe orice este cat de cat plan orizontal...pe hotel, pe plaja, in lift.zic si eu pe unde stiu senzatia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba iti spun, se vede ca n-ai imaginatie big grin

| Scarecrow a răspuns:

Locuri bune? Publice? Daca publice incearca in toaletele supermarketurilor, parcuri.cimitire big grin

| MaryusMN a răspuns:

In boscheti, in popusoi...eram intr-o zi de vara la bunici si am pus ochii pe una.da nu avem unde sa ma duc sa o ***.asa ca am intrat intr-un lan de porunb...si cred ca am rupt jumate din ei cu aialaughingrolling on the floor

| petrut1998 a răspuns:

Sub dus

| Apostol_Laura_1986 a răspuns:

In padure la miezul noptii, pe balcon la ultimul etaj si pe jumatate afara, pe plaja noaptea, in parcuri, pe linia de tren....sa vina si trenullaughing...