Stai linistit/a, ca toti patim asa ceva macar o data in viata si se intampla din cauza ca pers respectiva este neserioasa si meschina!
Deci, in primul rand are un motiv bine intemeiat, crede-ma, altfel, nu ar avea de ce sa faca lucrul asta.
am fost in situatia ta, timp de 2 saptamani nu am vb, nu m-a sunat, nimic si nici eu pe el. dupa 2 saptamani, fratele lui a venit la mine acasa si mi-a spus ca prietenul meu nu mai este in stare de nimic. el facuse toate astea din cauza ca mama mea nu este de acord cu relatia, si a si dat in mine ea. dar apoi el m-a sunat si a zis ca nu poate fara mine si ca o sa luptam. ti-am spus toate astea ca sa ai un exemplu.
si eu am crezut ca s-a terminat relatia, stiu ca iti este greu, nu stii incotro sa o apuci, dar mai devreme sau mai tarziu o sa iti explice totul. pana atunci incearca sa nu te mai gandesti la asta, desi e dureros tare.
sau poti sa incerci sa iei legatura cu ea/el (nu stiu daca esti fata sau baiat, scuze) si sa iti dea o explicatie, dar trebuie sa ai grija ca daca va impacati sa nu se mai intample a doua oara chestia asta.
bafta.
Se poate. Se poate si atat. Roata se intoarce, stiu cum e, stiu ca am gresit si eu in felul asta, dar acolo se ajunge din cauza comoditatii si a amanarii despartirii pe care ti-o doresti, dar nu ai taria de a o face.
( )
Se zice, ca unde dragoste nu e, nimic nu e. asa si in cazul tau, daca nu te mai iubeste, nici respect nu are pentru tine. e gresit, dar asa mi se pare. te pup. bafta multa. pa pa
Nu stiu cati ani ai dar toate au un inceput si un sfirsit.lucrurile pot lua o intorsatura nebanuita. timpul rezolva totul asa e o vorba ai putea sa mai astepti putin chiar daca e greu.fruntea sus traieste din plin viata e asa de scurta!
Mesaggerull99 întreabă:
indiaqueen întreabă:
4l3x4NdRu întreabă: