Desigur ca poate sa-i spuna chiar si mamei tale, doar daca vorbesti tu cu ea sau ceva...
Stii ca faza e de doar 30 min? pentru mine parca e o eternitate face curat in momentul asta...si nu stiu ce sa fac
Te-a prins! Trebuie sa vorbesti cu ea cred , sa incerci sa o intrebi daca ii va spune mamei tale. Daca o va face, incearca sa o convingi si tu sa nu o faca, ii spui ca e ceva normal la varsta ta si d-astea, baga multa vrajeala, succes!
Mda.voi o luati in ras dar nu stiti cum e... aveam o relatie de amicitie cu ea cred ca nu ii va spune!
Sa zica ce? este normal sa te masturbezi! orce om face asta odata si odata.nu te simti jenat! daca va zice ceva, este o persona josnica sau doar comunista.in primul rand este un lucru intim nu are dreptul sa zica nimic! STAI LINISTIT!
Da cine e ea de isi permite sa iti intre tie in camera fara sa bata la usa...
Se prea poate sa ii spuna mamei tale. Acum, eu nu inteleg care e drama daca ii spune mamei tale. E o problema ce tine de cunoasterea propriului corp si de sexualitatea ta. Plus ca e perfect normal ceea ce faci.
Eu zic ca daca ii spune mamei tale, ai putea-o lasa pe mama ta sa citeasca putin pe TPU si cred ca brusc se va linisti in privinta ta .
Sincer, eu cred ca nu-i va spune si chiar daca o va face, mama ta oricum nu-ti va zice nimic... Pana la urma, e ceva normal sa te masturbezi... Deci, n-are rost sa te stresezi din cauza asta!