| XatomisX a întrebat:

Stau cu o fata de aproximativ o luna si intodeauna de a ma intalnii cu ea am emotii adica incepe sa ma doara stomacul uneori mai fac si diaree si nu stiu cum sa scap de chestia asta zilnic patesc cum nu stiu cat de sanatos este si pentru organism va rog ajutati-ma dau fundawinking imi poate afecta sanatatea?

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Ai ceva la stomca si e pe sismtem nervos -E din cauza emotiilor -trebuie sa te obisnuiesti cu ea -sa stai mai mult cu ea -Retine nu trebuie sa iti fie frica (am impresia ca tie iti e frica sa nu gresesti ceva si din cauza asta ai emotii). Daca vei merge la medic iti va spune ca trebuie sa te controlezi -Tu iti provoci acele reactii de care vb. Daca nu glumesti cu intrebarea si ai face bine sa nu fie asa -Poti sa nu mancai nimic inainte cu 2, 3 ore in care te vezi cu ea sau sa iei o pastila de stomac.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CinevaNou a răspuns:

Ce romantic...

| NuMaContrazice a răspuns (pentru Smonalisa):

laughing

| XatomisX explică (pentru Danysan):

Nu glumeam e pe bune happy da multi mi-au zis trebuie sa ma obisnuiesc cu ea

| Danysan a răspuns (pentru XatomisX):

E chair asa de buna tipa aia de ai trairi asa de intense fata de ea -Doar curios happy?

| XatomisX explică (pentru Danysan):

Daaa suuper :X

| loverboy111 a răspuns:

Asa tipa nu mai vezi pentru ca esti ocupat cu wc-ul laughing. Oricum daca zici ca e asa tare pot sa o controlez laughing?