| LAriiscukka a întrebat:

Stau cu un barbat de 36 de ani iar eu am 16 ce ziceti e bine ce fac? sunt cu el de 4 luni si simt ca il iubesc enorm de mult si nu as putea sa il las pentru nimic in lume. va rog un sfat urgent

26 răspunsuri:
| i86e2 a răspuns:

Sfat ca să ce? Dacă nu poți să-l lași pentru nimic în lume, nu ai nevoie de sfat. happy

Dacă sunteți fericiți, excelent, ce mai vreți altceva?

| AndreeaBz a răspuns:

NU e bine ce faci, nu stiu ce poate vedea un om de 36 de ani care ar trebui sa fie intr-o familie la o adolescenta, eu zic sa termini cu acest barbat.

| Madeline15 a răspuns:

Diferenta de varsta intre voi doi este destul de mare, dar daca tu crezi ca te poate face fericita mai mult ca un baiat apropiat de varsta ta, atunci ramai cu acest barbat.

| AndreeaBz a răspuns:

Nu am nimic cu diferenta de varsta intr-o relatie, daca ar fi sincera, nu stiu ce sa spun despre asta, totusi e barbat in toata firea. daca nu are o familie pana acum este clar ca are ceva. sau nu vrea asta vreodata...

| LAriiscukka explică:

Pai a avut o relatie si au divortat deoarece ea il inselase cu un prieten si acum si-a gasit alinarea in mine pentru ca stie ca il iubesc e mare diferenta de varsta dar are ceva daca ne iubim asa de mult? poate sa duca la ceva mai rau?

| SakonSIUkon a răspuns:

E prea ciudata treaba.

| TroLoLoLs a răspuns:

Eu zic ca nu este inregula.
Acum vezi u ce faci si cum o rezolviwinking

| Mihalache_Gigi_1996 a răspuns (pentru LAriiscukka):

Daca parinti tai stiu e in regula

| VreauTilifon a răspuns:

Ia da`mi adresa lui sa-i trimit politia pe cap. S`a umplut lumea de pedofili si proaste care cred ca si`au gasit dragostea la deastia care sunt de varsta cu tatal lor. Tipic romanesc

| Lexy ♥ a răspuns:

Nu este bine.
Traieste.ti copilaria nu este nevoie sa fi colacul de salvare al nimanui.Pun pariu ca este cu cativa ani mai mic decat tatal tau.
Cand tu o sa ai 36 de ani el probabil nu o sa mai fie printre noi.
Aiurea.Lasa.l

| Andrei120 a răspuns:

Atat timp cat il iubesti eu zic ca este in regula.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara cuvinte

| CrisTinasss a răspuns:

Buna! eu zic ca e totul ok, atata timp cat el te respecta! dar unde v-ati intalnit? spune-ne si noua mai multe despre asta, cum ar fi ce ocupatie are...e un lucru destul de relevant. happy

| Felys a răspuns:

La varsta ta e simplu sa te indragostesti de cineva care iti arunca cateva cuvinte frumoase, dar un barbat la 36 ani vrea doar sa se distreze,si sa isi creasca proprii copii nu copilul altuia cum esti tu, nu e de tine fat-o, baga-ti mintile in cap, fa-ti prieteni de varsta ta, nu babalaci

| Tania a răspuns:

Oau!
Nu este ok, crezi ca un om in toata firea vrea o relatie cu o pustoaica?!
Iti spun eu ca nu! Ai dat peste un pedofil...ai grija de tine!

| LAriiscukka explică:

Pai eu am vrut sa pun punct relatiei insa mi-a demonstrat ca ma iubeste. acum sunt in ceata nu stiu ce sa mai fac, eu am mai avut relati cu baieit de 23. 19 dar niciunul nu sa comportat asa de frumos ca si el.

| Domnisoaraindragostita a răspuns (pentru LAriiscukka):

Buna, intre 19, 23 si 36 este o diferenta mare! Eu cred ca tu esti colacul de salvare a "mosului". cele bune.

| Metempsihoza a răspuns:

Pai tipul are nevoie de satisfactie si si-a gasit si el o pustoaica s-o gadile cu dulceturi big grin eu zic ca nu e deloc in regula. Maica-ta stie? ia consulta-te cu ea... si cu ea, nu cu taica-tu, ca el sigur i-ar sparge fata onorabilului big grin Baga-ti mintile in cap si cauta un baiat de maxim 18-19, la varsta asta trebuie sa cauti gustul tineretii cu urme de copilarie, nu barbati fosilizati in comparatie cu dragutii tineri pe care i-ai putea avea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa te cuplezi cu baieti de varsta ta de 16, 18..nu de 36. poate acela profita de tine

| Neinteresantul a răspuns:

Te-a vrajit bine pedofilul, nu gluma. Cum ii zici? Tati? Baga-ti mintile in cap, copila naiva. Un barbat de 36 de ani care sta cu o copila, ori e pedofil, ori bonlav psihic, traficant de carne vie sau incredibil de prost si nenorocit. O sa regreti mult de tot daca o sa continui cu el.

| Neinteresantul a răspuns (pentru LAriiscukka):

Noi barbatii suntem niste actori extraordinar de buni cand vine vorba de vrajit fete. Cu varsta se capata mai multa experienta. Pun pariu ca si eu as putea sa te "vrajesc" in maxim 2 sau 3 zile. Deci lasa comportamentul, ca atunci cand vine vorba de interes, toti suntem exact asa cum vor fetele sa fim.

| aiacareteinvata a răspuns:

Gandeste'te ca ar putea sa iti fie tata!
cum poti sta cu el?
are you crazy!
inteleg ca il iubesti si da. dragostea e oarba dar si uh esti!
k atatia baieti de varsta ta frumosi si uh stai k u ``mos``?

| hackey a răspuns:

Gandeste cum va fi peste 20 de ani: tu 36 el 56. Nu iti nenoroci viata. Esti o aventura pentru un pedofil

| LAriiscukka explică:

Dar daca stau cu el doar asa din plictiseala?laughing din sfaturile voastre simt ca ma folosesc de el in anumite situati cand vine vorba de o iesire ceva baniihee hee daca e prost prost ramane nu?

| Domnisoaraindragostita a răspuns (pentru LAriiscukka):

Vezi ca umblind dupa bani sa nu te trezesti cu probleme mari sau cu vreun bebe.

| LAriiscukka explică:

De bebe nici nu se pune problema a zis ca nici nu vrea sa auda l-am incercat eu. si in plus de asta acum e timp de vara cine crezi ca o sa mai stea cu el?