Salut, data viitoare cand intalnesti o fata incearca sa aflii mai multe despre ea inainte de a o invita la un suc-pizza-ceva dulce, ce vr uh... dupa ce ai adunat destule date o poti invita undeva... crede-ma te va scuti de multe suferinte si timp pierdut
Multi inainte, esti tanar ai viata inainte si nu esti singurul cu deceptii in dragoste, nu trebuie sa astepti sa vina cineva la tine si sa se arunce peste tine, pentru ca nu se va intampla, incearca sa cunosti cat mai multe fete si sa te maturizezi la capitorul asta.
Din spuse tale chiar iti dau putina dreptate,n-ai noroc pentru ca din randurile astea mi-am dat seama ca nu esti o papusa pentru fete. Daca spui ca ai avut esec dupa esec e posibil sa fie ceva gresit in abordarea ta, deci cand o faci data urmatoare incearca sa fi atent la tine in special, te simti, ce faci, cum faci si mai putin la fundu ei.Lucreaza la dezvoltarea ta personala.
Kinezule, tu trebuie sa intelegi ca femeile sunt interesate de anumite lucruri la un baiat. Fie ca este vorba de bani, stilul "bad boy", sa fii intr-un anumit fel. Ideea este ca tu trebuie sa intelegi ce gen este fata de langa tine cu care esti interesat de relatie si ceea ce isi doreste ea de la tine. Cu alte cuvinte trebuie sa fii capabil sa ii oferi ceea ce vrea ea.
Sunt foarte multe lucruri de spus si mi-ar trebui ore in sir sa iti scriu toata teoria, lucru pe care nu am sa-l fac. Totusi am sa te ajut cu un sfat. Daca te pricepi bine la engleza, iti sugerez sa cauti pe net urmatorul filmulet: "David DeAngelo: Mr. Right" in care un tip foarte priceput la femei iti va explica cum trebuie sa fii si ce trebuie sa faci pentru a avea o relatie de nota 10.
Be smart and have fun.
Hei! :* Daca stai si te intrebi, fii sigur ca relatile nu vor veni la tine sa te intrebe: hai, te bagi?
Si stai linistit, ai doar 21 de ani! Timp de fete ai destul...nu e nici o graba. Vei gasi cu siguranta, pe cineva care sa te aprecieze pentru ceea ce esti. Nah, nu stiu ce sfaturi as putea sa-ti dau. Ideea e sa nu mai fii asa pesimist. Hai bafta!
(daca vrei sa mai vorbim, imi poti lasa id-ul tau intr-un mesaj)
La Multi Ani! de pe acum multa sanatate si bafta in ceea ce iti doresti!
Problema ta o am si eu. Eu spun sa stai linistit si sa nu iti faci probleme. Eu am renuntat de 4 ani la incercari. Am mai avut mici escapade pe ici si pe colo dar nu au fost relatii. Am renuntat in a mai cauta din simplu motiv pentru care nu mai vad nimic intr-o relatie la varsta asta. Cel putin astept sa ma ( mai coc ) cativa ani si pe urma imi caut si eu ceva mai stabil. Vrei un motiv? ...simplu. te-ai uitat in ziua de azi, cate fete mai sunt atrase de un baiat mai finut, dragut, atente cu ele, romantic dar fara o situatie materiala buna? ( o situatie materiala acceptabila ...de mijloc).
Da-le unu care vorbeste urat pe strada, scuipa, glume de tot rahatul, etc as putea sa-ti fac un roman din motive din astea. probabil ti s-a mai spus ca " lasa bai Kinezule, care e sa fie a ta o sa vina ea " mda..si eu sunt satul de vorba asta. pur si simplu..iti dau un sfat. Incearca sa nu te mai bagi pe tipe din liceu sau pe cele de varsta ta. incearca si ceva mai sus de 23 ani +? eu am incercat..si la momentul actual imi merge foarte bine. o zi buna sa ai!
Daca as vrea sa am doar o aventura nu mi-ar pasa cu cine a umblat, dar cum pe mine nu ma intereseaza bineinteles ca nu as vrea si nu vreau o astfel de fata, caci inca nu am gasit nici una pana acum, as putea spune ca ma regasesc in intrebarea asta, dar exceptie face ca eu nu am avut atatea relatii desii am 20 de ani.