Pentru a face asta, va trebuii sa fii ajuns deja in iad si sa-l intalnesti pe diavol.
Eu una, nu am ajuns niciodata acolo, deci, las locul liber, celor care intentioneaza sa ajunga acolo si vor sa te ajute!
Totusi, cred ca asta este un job din ala, unde trebuie singur sa ti-l rezolvi!
Am eu o cunoștință care te poate ajuta ( contracost bineînțeles ), dacă ești interesat dă-mi mesaj în private, apropo avansul este de 5000$.
Salut, de cand te nasti sufletul este al diavolului, de aceea te botezi in numele lui Dumnezeu.
Iti vinzi sufletul de fiecare data cand nu facem voia divina, cand practicam prostitutia, cand ucidem, cand manipulam oamenii, cand ii faci rau aproapelui, cand blestemi, cand in loc sa ceri ajutorul divin te vinzi pentru bani.
Faci pe smechera!?
Vezi ca nu toți cunoaștem franceza, te-aș ruga sa rescrii răspunsul tău, dar în engleza
Bă?
Ma zgârie pe creier când cineva(m-ai ales o fata) îmi spune bă, trecând peste hai ca te învăț eu engleza
Fii atenta, am o oferta dacă îți schimbi numele îți dau folositor la toate raspunsurile ce zici?
Diavolul este un negustor bun, el nu plateste nimic in plus. Odata ce vrei sa iti vinzi sufletul Diavolului, este deja al lui. Adjudecat!
Buna sunt zorela iubita roxanei.pe roxana o cheamă de acum in colo virginica. ♏obama out, trump in. Good morning america.
I-ai dat idei acum. Nu erau destui pe lume care fac cele enumerate de tine.
La cata franceza cunosc, raspunsul asta al tau este irelevant pentru intrebare. Cred ca l-ai copiat in necunostinta de cauza.