Sal
leagatile de un copac si vezi cum cresk
numa din astea vezi in ziua de azi
P*la, dar trebuie frecata cu grija intre sani Ai grija s-a no consumi sau te tine cu burta la gura urmatoarele 9 luni ^^
P.S. nu ca ar fi treaba mea, dar sanii tai nu au nevoie de nimic (asta imi reiese mie din hi5-ul tau >.
Ma copii ce aveti cu ea? E normal ca o fata la varsta adolescentei/pubertatii sa aiba dorinte de genu asta. toti am trecut prin asta si nu e frumos sa criticam si sa jignim. Urat din partea voastra(mai ales pentru OrionM6).
Draga mea, medicamente pentru cresterea sanilor nu exista.Toate tincturile si leacurile babesti sunt doar zvonuri. Daca esti in perioada de pubertate si nu ai ajuns inca la 18 ani iti vor creste ei singuri pana atunci, cand le permite constructia corpului tau desigur.Siliconu e singura modalitate de a avea niste sani perfecti, iar din pacate.naturaletea nu o va atinge niciodata din punctul asta de vedere(al sanilor doar)
Ti-asi da un raspuns. care face mai toate tratamentul asta,,"sa dai cu fruntea'n burta la baietii" scuze... asta l-am auzit de la fete. nu te supara :* fi doar tu mie unu imi plac fetele cu sanii potriviti nici cum am eu tzatzele, dar nici cum le are mama natura:*
xbuburuzax întreabă:
anonim_4396 întreabă:
alexutzaa_1567 întreabă: