anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti ceva medicamente pentru cresterea sanilor? Dar sa functioneza!

10 răspunsuri:
| adita32 a răspuns:

Siliconul

| marius12123 a răspuns:

Sal
leagatile de un copac si vezi cum cresk
laughing numa din astea vezi in ziua de azi straight face

| VanillaBl a răspuns:

Anticonceptionalele maresc sanii(unele anticonceptionale)

| OrionM6 a răspuns:

P*la, dar trebuie frecata cu grija intre sanihappy Ai grija s-a no consumi sau te tine cu burta la gura urmatoarele 9 luni ^^

P.S. nu ca ar fi treaba mea, dar sanii tai nu au nevoie de nimic (asta imi reiese mie din hi5-ul tau >.

| VanillaBl a răspuns (pentru marius12123):

Ma copii ce aveti cu ea? E normal ca o fata la varsta adolescentei/pubertatii sa aiba dorinte de genu asta. toti am trecut prin asta si nu e frumos sa criticam si sa jignim. Urat din partea voastra(mai ales pentru OrionM6).

| Marius151 a răspuns:

Daca ramai insarcinata sigur iti cresc.

| adaanda a răspuns:

Draga mea, medicamente pentru cresterea sanilor nu exista.Toate tincturile si leacurile babesti sunt doar zvonuri. Daca esti in perioada de pubertate si nu ai ajuns inca la 18 ani iti vor creste ei singuri pana atunci, cand le permite constructia corpului tau desigur.Siliconu e singura modalitate de a avea niste sani perfecti, iar din pacate.naturaletea nu o va atinge niciodata din punctul asta de vedere(al sanilor doar)

| Alex_1359 a răspuns:

Ti-asi da un raspuns.sigh care face mai toate tratamentul asta,,"sa dai cu fruntea'n burta la baietii" scuze... asta l-am auzit de la fete.sigh nu te supara :* fi doar tu big hug mie unu imi plac fetele cu sanii potriviti big grin nici cum am eu tzatzele, dar nici cum le are mama natura:*

| AnneBre a răspuns:

Daca tu esti aia din poza de profil atunci nu stiu pentru ce ai nevoie.

| OrionM6 a răspuns (pentru VanillaBl):

OrionM6 e mai nesimtit de fel, asa sunt oltenii, asa ca n-aveti decat sa-l suportati ^^.
Btw, pentru o fata cu capu pe umeri nu mi se pare normal straight face... Ce iti trebuie ţâţe mari daca stii ca nu te ajuta deloc, iar la o anumita varsta se vor lasa...

Întrebări similare