anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti! Fetele au ajuns in stagiul matriarhat, si nu recunoste nimic,(chiar daca, le pui luna la picioare! Au ajuns mai rele decat baietii? Noi nu ne mai putem controla respectul fata de femei, ADEVARAT? CE PUTEM FACE? Au ceva special? Feminitatea Clar! Dar? Tin faptul ca femeia e facuta din coasta noastra si este la mana a 2-a, tot ea este mai presus!?

11 răspunsuri:
| denisadenisa23 a răspuns:

La mana a 2-a?laughingma faci sa rad. dragul meu daca nu era o femeie la mana a 2-a cum ii zici tu, acum nu ai mai exista daca nu ar fi femei nu s-ar mai naste barbatiitongue asa ca va dominamlaughing

| FucktheSystem a răspuns:

Cât de idiot trebuie să ajungi să crezi că femeia e făcută din coasta lui Adam? Dacă nu îți plac femeile am un sfat pentru tine, există și tipi care te așteaptă, la mâna a1a.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru denisadenisa23):

NU, fara barbati nu ar fi existat nici voi asa ca e egala treaba

| NeimaginabilA a răspuns:

Da-le un colt de paine si-ti vor manca si mana.
Uite de-asta urasc eu feminitatea.
Iar acum astept si eu pe cineva care nu e feminina.
Dar nu consider ca e la mana a 2-a ci mai degraba la acelasi nivel ca barbatul, dar ai dreptate, au fluturasi in cap si se cred superioare.

| Sultana_4823 a răspuns:

Femeia este egala cu barbatul. cam atat am avut de zis.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Sultana_4823):

Asta este visul tuturor femeilor, dar atata timp cat sunt mai slabe nu vor fii, femeia POATE fii egala cu barbatul, dar alege sa fie feminina, rezultand ca devine o papusa mai mult sau mai putin.

| Sultana_4823 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Nu imi place sa repet, deci mai citeste inca o data postul meu de mai sus.

Cam atat ai avut de spus.
Ti-am finisat teoria si in loc sa-mi multumesti ma tratezi cu inferioritate.

| Sultana_4823 a răspuns (pentru NeimaginabilA):

N-ai finisat nimic. ma faci sa fiu din nou si iar nepoliticoasa si nu vreau. serios ca nu vreau. hai sa ne jucam in groapa noastra de nisip.

| mortviu a răspuns:

Decat sa ne certam, mai bine ati raspunde, la toata intrbarea care am precizato, voi cititi numai ce va convine.lahal lume, nu poti pune o intrebare in care sa fi criticat? oameni buni, am spus, nu am criticat feminitatea... dar tin sa precizez si sa va aduc aminte.fiti punctuali si promit ca dau funda caruia care imi raspunde concret.

Mai vii?