N`am sa stau pe TPU sa ma contrazic cu o persoana pe care nici macar nu o cunosc.Fiecare are preferintele lui; nu poti "sa'i impui" unei persoane sa'i placa aceleasi lucruri ca si tie.
Http://sports-tv.eu
*Prefer sa fie totalmente epilati.Si nu cred ca "respectivul" arata gay daca este total epilat:P
Nu ma incurca dar depinde si cat par are pe picioare . Oricum ii prefer pe cei care se epileaza.
Cu siguranta esti unul dintre cei care au mararul de 100 m pe picioare
Poti sa fii gay si neepilat, asa ca nu are nici o treaba
Descarca si instaleaza ALEX TV vei avea citeva mii de programe + toata cele rominesti cu hbo cu tot arsenalul http://banc-bula.blogspot.com/ Dati mai departe va rog acest link
Nu,nu am mărarul de 100 de metri pe picioare. Am păr normal, ca orice bărbat.
Şi am spus eu ceva de gay? Am zis doar păpuşei cu **** roz. Probabil ai dedus singură că cineva care se epilează pe picioare, are tendinţe homo. Eu nu am zis asta.
Nu ţi-am impus nimic. Eu doar mi-am spus părerea despre bărbatii epilaţi pe picioare. Umbli cu cine vrei. Însă dacă tu eşti in poza de la avatar...ok, mă abţin
Si ti-am respectat parerea inca de la inceput.tu ai fost cel care a cam divagat de la subiect cu tentativa subtila...
P.S.Impusul ala l`am pus in ghilimele si da, eu sunt in poza de la avatar
Multumesc,fiecare are parerea lui! Eu sincer nu ma rad pe picioare decat foarte rar. Ma rad insa pe piept si in zona intima:p, si nu sunt gay daca fac asta. Doar ca imi place sa ma ingrijesc!
Foarte bine faci.Cred ca orice femeie apreciaza barbatii care se ingrijesc
anonim_4396 întreabă: