Strategia ta de "Vorbesti, net primesti" a fost de a te inrola pe TPU la o campanie sponsorizata de Vodafone pentru promovarea serviciului "Vorbesti, net primesti"? Pentru ca nu se numeste strategie, se numeste publicitate.
Poate ce as fi facut sa ma sune cat mai putini oameni, nu cat mai multi. Calitatea este mai importanta decat cantitatea in astfel de cazuri.
Spre deosebire de BornToBeLoved eu nu ma bucur. Nu te-am avut niciodata.
Imi cer scuze pentru asta. Daca doresti imi poti lasa un mesaj privat si am sa iti raspund
Eu sper ca raspunsurile mele au fost de calitate.
Referitor la ultima parte, daca ai fi sunat m-ai fi avut...partenera de discutii
M-am gandit ca vei fi satula de conversatii cu nescunoscuti si am luat decizia de a nu te stresa. Asa sunt eu, pun binele celorlalti pe primul loc. In special in momentele cand binele celorlalti presupune ca eu sa nu fac nimic. Incerc sa ma perfectionez in acest domeniu, sper ca intr-o zi sa devin destul de bun incat sa pot renunta la locul de munca si sa urmez o cariera in a nu face nimic.
Bine, cel mai mult a contat faptul ca nu m-as fi putut impaca cu ideea ca poate existau oameni care aveau nevoie de ajutor si nu te-ar fi putut contacta pentru ca tu vorbeai cu mine. Si sa nu crezi ca tocmai acum m-am gandit la treaba asta. Ideea mi-a venit cu 10 minute in urma...
Părerea mea e că o borfăiţi aiurea pe fata asta - la urma urmei a stat din timpul ei şi a vorbit la telefon cu unii dintre noi, şi poate le-o fi zis unora şi vreun sfat bun, că degeaba nu şi-o fi răcit ea gura; şi dacă a primit 800-aia pentru net - mare şmecherie, parcă şi-ar fi luat un milion de euroi şi-acu` trebuie să-i plătim noi din banii noştri...
Iar TPU trebuie să-si facă şi el combinaţiile lui, că doar n-o să trăiască din ajutoru` social...
Adică noi să stăm pe site-ul lor bine-mersi, şi ei să n-aibă bani nici să-şi plătească întreţinerea la bloc, nu?
Eu ştiam că afacerile se fac tocmai ca să nu stai ca săracu`, fără un covrig în burtă...
Că cine-ţi da ceva moca în ziua de azi? Îţi da din cucu` lu Ştefan cel Mare, că nu-ţi da nimeni...
Cu ce a profitat ma de voi? Nu voi ati platit pentru net-ul ala cu forta.Cine a sunat a vrut automat un sfat. Daca mergi la psiholog si te taxeaza incepi sa faci spume.Da bun inteleg si punctul de vedere al lui ''Hakuouki,, dar nu vad un rau asa major in faptul ca fata a facut ceva mb.Ce dracu ma va aprindeti dintr-o prostie. Daca a vorbit cu maica-sa si nu i-a spus femei ca in acelasi timp acumuleaza mb asta inseamna ca a profitat de ea? Hai sa fim seriosi ca majoritatea nu suntem copii de 14 ani. Aveti o varsta ce dracu.
Lasand la o parte comentariile rautacioase, toti am avut o responsabilitate foarte mare in acest proiect. Fratilor, atata ura si dispretuire fata de cel/cea care a incercat sa va ajute cum a putut mai mult, n-am mai vazut. O felicit pe Oana pentru timpul acordat, nu numai mie si altor useri, a fost destul de stresant sa-i suporti pe toti cu toate glumele, si pe aceasta cale te felicit. Iti multumesc tare mult pentru sfaturile acordate la telefon, oricand as mai avea probleme de genu, stiu unde sa apelez
Corect, pana la un punct! Si aici s-au stiut de la inceput tarifele. Nu au fost percepute tarife diferentiate, au fost aplicate cele normale, cele care sunt valabile pentru ORICE numar de Vodafone. Diferenta e ca daca ma sunai eu primeam MB de internet- pe tine nu te costa extra! Deci si aici s-au stiut tarifele de la inceput
Foarte interesanta strategia ta, titusi trebuie sa recunosc, spre rusinea mea, ca eu nu m-amgandit la asta. In ceea ce priveste intrebarea de la final... Cred ca as fi facut acelasi lucru. As fi incercatsa dau sfaturi celir care au nevoie de ajutor. Totusi sper ca o sa revi in curand cu sfaturi.
Era o gluma nebunule. Din moment ce se preteaza sa dea sfaturi trebuie sa fi avut ceva experienta de viata in dragoste si daca era de 200 kg nu prea vad cum. Nu peri pe nimeni dar apreciez oamenii cu atitudine care au o parere ferma indiferent ca e gresita sau nu. Si mai pe scurt ma distreaza faptul ca uni se oftica asa de tare parca i-a pus cineva sa dea telefon.
Ma, si supraponderalele fac sex! Si gandeste-te ca pe o grasa o iubesti mai mult pentru ca ea la randul ei este mai multa. Cred ca Oana ar trebui sa posteze cateva poze cu ea ca sa elucidam acest mister care ne impiedica sa ne traim, in continuare, viata.
Cat despre cei care o acuza de diferite chestii, e evident ca problema lor nu este ce pare a fi. Ori sunt troli, ori au o problema personala cu Oana si au gasit ocazia perfecta de a o ataca sau sunt invidiosi ca ei au fost sariti la selectie. Oricare dintre cele de mai sus ar fi situatia cea mai inteleapta atitudine pe care o poti avea fata de ei ar fi sa-i ignori. Pe Oana o inteleg, incearca sa se apere pentru ca e vizata direct, desi ar trebui sa inteleaga ca nu face decat sa puna paie pe foc. Interesanta e atitudinea ta, de a-i sari in aparare si de a oferi contra-argumente fiecarui individ ce incearca a o blama. Daca nu e neam sau prietena cu tine, singura explicatie ar fi ca iti doresti sa fie. Mai bine iti faci curaj sa o scoti pe Oana la o cafea decat sa va pierdeti timpul incercand sa oferiti explicatii acolo unde nu este cazul. Si daca nu merge, nu uita de propunerea mea. Te pun imediat pe fir cu fata cu roaba. Sau, roaba cu fata, pentru ca roaba o cara pe fata si nu invers.
Explicatiile deja au fost oferite, nu a existat niciunfel de suprataxa pentru cei care au sunat iar campania a fost evident sponsorizata de Vodafone. Cei care au sunat s-au ales cu un sfat, Oana cu niste minute, TPU cu niste bani si Vodafone cu reclama. Nimeni nu a avut de suferit. Daca cineva continua sa acuze inseamna ca problemele sale sunt de alta natura.
Stii, cunosc extrem de multi prosti cu o parere ferma, mai ales cand se insala. Zic decat ca poate vei dori in viitor sa-ti mai revizuiesti standardele prin care judeci oamenii.
E mortal raspunsul tau, nu, stiu cine esti dar imi place felul cum gandesti.
E adevarat ca nu totul e ceea ce pare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie neaparat ceva negativ. Lucrurile nu sunt totdeuna in viata doar alb sau negru.
Nici eu nu te cunosc pe tine dar ma bucur sa aflu ca avem ceva in comun: amandurora ne place cum gandesc eu.
Eu tiam trimis sms dar se pare ca nu miai rasp. acuma vrei sa fim amici? poate vom fii cv mai mult. vreau cv serios te pup astept raspuns