| Oana92 a întrebat:

Stiu ca a fost ciudat sa vedeti ca mi-am lasat numarul de telefon pe site si multi dintre voi ati crezut ca e o gluma, dar ma bucur ca am apucat sa vorbesc cu voi.
La finalul acestui experiment, as vrea sa va marturisesc ca a fost o provocare. Pe site e usor sa raspunzi pentru ca poti selecta intrebarile la care doresti sa lasi un comentariu. La telefon insa trebuie sa raspunzi pe loc, intr-o maniera directa. Fiecare apel m-a fortat sa fiu cat mai pe faza si rapida, dar m-a facut apoi sa ma gandesc la ce altceva as mai fi putut zice. Sper ca am reusit sa va ofer o parere care a contant.
Aceasta a fost strategia mea de "Vorbesti, net primesti" si asa am adunat peste 800 mb de net la Cartela Vodafone. I-as folosi ca sa urmaresc clipuri de la conferintele TED, sa ma uit la stand-up comedy si sa petrec ceva timp pe retelele de socializare.
Cartela Cartelelor te poate ajuta si pe tine sa vorbesti la telefon cu un user TPU.ro. Iar daca inscrii un prieten la Cartela Cartelelor la fiecare apel primit sau dat iti dublez net-ul. Ai 2 MB in loc de 1 MB. Uite aici mai multe detalii: http://bit.ly/1zlXuWA
Tu ce-ai fi facut ca sa te sune cat mai multi oameni?

37 răspunsuri:
| lovemeoana a răspuns:

Oana, chiar daca s-a incheiat experimentul, te pot suna sa vorbim?

| Oana92 explică (pentru lovemeoana):

Vorbim prin mesaje, aici, pe TPU happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Felicitari pentru incercare, este cu siguranta ceva dificil dar si interesant si sunt sigura ca i-a ajutat pe multi.
Nu sunt eu foarte interesata de partea comerciala a ideii, desi sunt constienta ca trebuie sa existe si ea, dar in general, mi se pare o idee buna si interesanta si sunt convinsa ca esti mandra de faptul ca ai fost aleasa de admini si ca ai fost sunata de multi oameni care si-u dorit un sfat de la tine. Este o recunoastere binemeritata a activitatii tale. Felicitari!

| Oana92 explică (pentru Brigaela):

Multumesc pentru comentariu Brigaela.

A fost o provocare, iar castigul meu personal il depaseste cu mult pe cel material happy

| sirD a răspuns:

Cine de la stand up iti place cel mai mult?
Si conferinte ted? Credeam ca ma uit singur la ele din toata tarisoara noastra

| madisong a răspuns:

Tare idee laughing Eu cred ca as fii pus numarul pe un site gen chat anonim.Ar fi sunat telefonul in prostie laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat de inventiva poti fii! :O