anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca a mai fost pusa intrebarea da cum sa-mi dau seama daca un baiat ma place.Se uita la mine si uneori zambeste.Nu se baga in seama cu mine ca si cu alte fete dar se uita la mine mult.La pupila nu ma pot uita ca nu stau asa aproape de el si de intrebat nu pot sal intreb ca mi-e rusine cat despre prieteni comuni nu avem decat unu ma rog si mie ca acea pr va zice ca ma place numai sa nu ma simt prost. Mia dat si cerere tipu la facebook laughing. A da si o dat a zis ceva urat de mine p mess ma rog si nu mie si o data nu stiu m-a impins si a zis ceva ma rog si o data vorbeam cu colegul lui si era atent la mine desi nu vbeam cu el si m-am dus spre cls si el ma tot urmarea pe cand coleguso nu laughing. Si p mess l-am bagat da mi-a dat ig dupa cateva zile si am vbit cu el de pe alt id cica eram nj cine si o zis la acea fata ca el da ig la ftele ce nu-i plac sad. Pls un pic ajutor

Răspuns Câştigător
| Clauvdgg a răspuns:

Ccaam iinn aacceeiiaassiii siittuuaattiiee ssuunntt ssii eeuu! :crying((

5 răspunsuri:
| UnBaiatFrumos a răspuns:

Mai baga-te si tu in seama cu el sau chestii de-astea

| robertpaul a răspuns:

Cred ca e cam stangaci in exprimare.cine stie, poate frumusetea ta il face sa se poarte aiurea.Un barbat cand gaseste o fata care-i place foarte mult incepe sa faca tot felul de prostii in preajma ta.Deoarece inima ii spune sa faca una iar corpul nu-l asculta.Dar poate fii si un necioplit, care nu stie sa se poarte cu fetele si trebuie indrumat putin.Incearca sa-l abordezi, intr-un fel, sa fii sigura ca e atent la tine.Intreaba-l diferite lucruri,vezi cum reactineaza,daca iti raspunde la fel. Daca e atent cand vobesti cu el,insemna ca te place,dar e timid. Daca chiar iti place, de ce sa nu deschizi tu sansa, sa-l cunosti mai bine.Studiaza-l de la distanta daca nu, si actioneaza cand simti nevoia)))

| NuDauFunda a răspuns:

N-am prea inteles ce-ai spus, dar daca zici ca nu se baga in seama cu tine, cum face cu altele, dar totusi te priveste adesea...atunci cu siguranta te place. Poate mi-as fi dat seama si cat de mult, daca ai fi scris textul mai ingrijit. Oricum, e bine ca te rogi mult, o sa ajungi in Rai.

| MG4Life a răspuns:

Nu cred ca ii place de tine in mod "special" poate daca vrei sa scapi din Zona Prieteniei baga-te in seama cu el, si incearca sa te bagi putin in viata lui privatahee hee. Crede-ma merge, daca nu incearca cu adv si provocare sa vezi daca ii plk d tine laughing

| Forcas a răspuns:

Pai vezi cum se comporta cand e langa tine, si cum cand e in preajma altor fete... daca se comporta ca un prost atunci:
a) e indragostit de tine
b) e prost
c) e prost si e indragostit de tine laughing)