| Blossomis a întrebat:

Stiu ca este un pic cam ciudata intrebarea mea, Dar vreau sa ma lamuresc de ce baietii isi boteaza penisurile(adica le da nume)? Funda pentru cel mai bun raspuns:X:X:X

Răspuns Câştigător
| FrozEenSoul a răspuns:

Salut!
Din lipsa de ocupatie laughing sau atunci cand sunt cu prieteni incepe sa zica unu dintre ei :Frate, Gogu al meu e smecher sau mai stiu eu ce... suna funny si mai alunga plictiseala big grin
Funda? big grin

15 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Eu nu mi-am pus nume la sculalaughing...da stiu unu care se lauda cu al lui "BIG Mac"

| XK a răspuns:

Pfff...la cine ai auzit tu ca a fost cu penisul in biserica sa il boteze?laughing

| cryssa a răspuns:

Ce fake e pozarolling on the floor))
ce, nu-ti place de gogu'?

| ღϨpɘcίαɭḞɘɘɭίηḡsღ a răspuns:

Biberoanaaaa la orizont! x_x
Intrebare...hee hee
De ce toate fetilele lui Bibar sunt. a little dumb? (am vrut sa zic stupid dar totusi sa nu vorbim urat)

| Patry a răspuns:

Li se pare ceva mai cool. Sunt unii care chiar si vb cu penisul lor. Cunosc o persoana care ia pus numele...Gelu

| Agentulx a răspuns:

Ce intrebare aiurea doar distrusi le pun nume nu poti denumi un ''membru" e la fel cum ai denumi un obiect.nu se poate.Bye

| LolaKissTheGirl a răspuns:

@ღϨpɘcίaɭḞɘɘɭίηḡsღ: Tare, raspuns laughing.
@VsShadow: Bine, zis laughing.
@LoveBieber: LOOOL! Ce intrebare. Iti dau un sfat: doreste-ti sa apara melodia Baby December, va fi hit-ul hit-urilor laughing.

| HaDeS_9190 a răspuns:

Zi pe "sleaw" ca vrei sa strigi penisul lu'Biberon ala, renunta ca ala nu raspunde decat daca il striga vre.un baiat laughing

| stefan31 a răspuns:

Adevarata intrebare ar fi cine ti-a spus acest lucru? Este 90% fals, cred ca doar 1 din 10 isi boteaza penisurile.

| MihayxD a răspuns:

Asa Simt Ei... de exemplu eu nu i-am pus nume. cred ca e stupida chestia asta...

| DamnedDark a răspuns:

La noi in clasa fetele le pune nume (daca una ii place de unu ) sa auzi aici ceva haios una a facut compunere la civica despre penisu-l cuiva laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Ceeeee?
2.Eu unu nu fac asta.
3.Cine ti-a spus asta?
4.App nice fake la poza ta.
5. Duteeeeeeeeeee-n Justina Biberon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ca si voi va botezati vaginurile'pasarici, scoici etc.

| Whiskey_8940 a răspuns:

Pt ca am ce botezalaughing

| Georgy_8454 a răspuns:

Eu cred ca fac acest lucru numai cred eu sa impresioneze fetele desi pe mien nu ma cam impresioneaza dar in fien. adica uite de exemplu scuze ca zic :" Hai x vino la jimi" nu stiu e ca si cum ar cere :" Hai sa facem sex "...nu stiu daca te-am ajutat dar funditahee hee