Salut!
Din lipsa de ocupatie sau atunci cand sunt cu prieteni incepe sa zica unu dintre ei :Frate, Gogu al meu e smecher sau mai stiu eu ce... suna funny si mai alunga plictiseala
Funda?
Eu nu mi-am pus nume la scula...da stiu unu care se lauda cu al lui "BIG Mac"
Biberoanaaaa la orizont! x_x
Intrebare...
De ce toate fetilele lui Bibar sunt. a little dumb? (am vrut sa zic stupid dar totusi sa nu vorbim urat)
Li se pare ceva mai cool. Sunt unii care chiar si vb cu penisul lor. Cunosc o persoana care ia pus numele...Gelu
Ce intrebare aiurea doar distrusi le pun nume nu poti denumi un ''membru" e la fel cum ai denumi un obiect.nu se poate.Bye
@ღϨpɘcίaɭḞɘɘɭίηḡsღ: Tare, raspuns .
@VsShadow: Bine, zis .
@LoveBieber: LOOOL! Ce intrebare. Iti dau un sfat: doreste-ti sa apara melodia Baby December, va fi hit-ul hit-urilor .
Zi pe "sleaw" ca vrei sa strigi penisul lu'Biberon ala, renunta ca ala nu raspunde decat daca il striga vre.un baiat
Adevarata intrebare ar fi cine ti-a spus acest lucru? Este 90% fals, cred ca doar 1 din 10 isi boteaza penisurile.
Asa Simt Ei... de exemplu eu nu i-am pus nume. cred ca e stupida chestia asta...
La noi in clasa fetele le pune nume (daca una ii place de unu ) sa auzi aici ceva haios una a facut compunere la civica despre penisu-l cuiva
Eu cred ca fac acest lucru numai cred eu sa impresioneze fetele desi pe mien nu ma cam impresioneaza dar in fien. adica uite de exemplu scuze ca zic :" Hai x vino la jimi" nu stiu e ca si cum ar cere :" Hai sa facem sex "...nu stiu daca te-am ajutat dar fundita
Insomnii întreabă:
Butterfly0 întreabă:
Δи∂яɛɛα Ƨcʋмρικ întreabă: