A fost cam rece cu tine...hmmm pai depinde ideea e ca dca se poarta asa fara sa-l fi suparat tu cu ceva ai putea astepta sa iti dea el mesaj si sa vorbiti, tu esti fata lasa-l pe el sa te caute...
Din experienta proprie (una asemanatoare cu a ta) iti spun ca eu m-am despartit de una din cauza faptului ca astepta sa ma duc eu la ea si sa mai fac odata primul pas, crezand ca sunt macinat de durere, n-a fost deloc asa, n-am mai sunat-o, nu i-am mai trimis niciun mesaj, am devenit foarte rece cu ea si dupa cateva zile i-am zis fara remuscari ca am pe altcineva.
E o situatie nasoala daca sunteti amandoi orgoliosi, dar uneori e bine sa mai lasi si de la tine.
Serios? Orgoliu? Pana la urma ce crezi tu ca e o relatie? Nu vreau sa par agresiv si nici neobrazat. Dar tu esti cea care greseste. Daca s-a stins focul intr-o relatie si fata nu se straduieste deloc relatia respectiva are toate sansele sa ia sfarsit. Fara suparare daca e rece incalzeste-l, alintal, fii mai pasionala. Aprinde din nou focul.
Daca dupa tot rece e inseamna ca relatia a luat sfarsit.
Cand ma port afectuos, nu prea are nici o treaba cu mine si e mai distant.Cand fac pe indiferenta, e mai dulce si iubitor...A inceput sa imi spuna ca pana acum nu prea credea ca il iubesc pentru ca nu ii aratam cum vroia el.De ce a mai stat cu mine?
Draga mea, intr-o relatie nu trebuie sa existe orgolii, nu trebuie sa existe,, eu", ci,, NOI". Plus ca nu mi se pare normal ca nu ati vorbit de atata timp. Eu sunt cu iubitulmeu de un an si stim in fiecare moment unde este celalalt, cum se simte si vorbim tot timpul, fara ca cineva sa se simta sufocat. Ceea ce mi se pare si normal, la urma urmei, asta inseamna dragostea: nevoia si bucuria de a imparti totul cu persoana iubita.
Renunta la orgolii si principii fara rost, caci in caz contrar, risti sa il pierzi si tot tu vei suferi(asta daca il iubesti).
Multa bafta!
Atunci vine altfel treaba, parerea mea e ca trebuie sa discutati. Eu vad lucrurile asa: intre voi pare sa fie "un concurs" care rezista sa fie indiferent cat celalalt il alinta.