Ce aveti ma cu saracul copil? ati uitat cum era la 14 ani? se pare ca da... sunteti niste masculi feroce voi, ati vazut 2 femei pana acum si alea pe bani, cat despre tine pustiule, apuca-te de un sport ceva, imbraca-te bine, chestiile astea nu prea ar conta pentru o fata serioasa insa conteaza pentru increderea ta in tine, aici nu o sa gasesti vreo fata pentru tine, iesi si tu pe afara si numai sta atat la Computer! iti vei gasi in cele din urma o fata si pentru tine succes
Mai ai de mancat mamaliga nepoate
la 14 ani, fara suparare dar aratam mult mai bine ca tine
Asculta wai copile, daca o sa stai si o sa scrii intrebari pe TPU sa stii ca degraba prietena nu o sa ai, trebuie sa iesi afara la vinatoarea de fete dragute
Frate eu pana la 14 ani am avut 3 prietene... si nu am corpu lucrat. sunt simplu... Ttoate fetele au apelat la mine BFT
Tu ai 14 ani?:)) arati ca unul de 9 ani. Daca cauti prietena du-te pe site-ul www.matrimoniale.ro.
Raspunse cocalaru sef unni cocalar in devenire... ca el arata mai bine ca el... va da-ti lectiii?
Cauta in continuare si apucate si tu de un sport nu sta toata ziua in fata calculatorului...
O sa ai in curand o prietena careia o sa ii pese de tine, sa-i poti povesti problemele tale.
Mercy la toti care m-au ajutat si in special lui valy1233 care vrea sa omoare lumea cu o toba sport, fara suparare dar sa stii ca si cu si fara toba sport tot un tractor ramane
norberttt întreabă: