| stefydeea a întrebat:

Stiu e cam "naspa" intrebarea dar merge sa va intreb... La cati ani e bine sa te culci cu un baiat? ce simti?laughing. vreau cat mai multe detalii. sunt curioasa.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Corect ar fi sa stai de vorba cu mama ta, fiica mea are aproape 11 ani si discutam... orice.
Acum, citeste asta, o sa-ti raspunda la destule intrebari:

http://www.ghidul-parintilor.ro/......exual.html

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mînuța Deea, vîrsta potrivită pentru a te culca cu un băiat este numai după nuntă, si niciodată inainte.

| stefydeea explică (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc mult pentru raspuns!

| madyddd a răspuns:

Uite, nu exista o varsta fixa. Ca o faci la 13 la 15 la 19 sau la 30 de ani e pur si simplu alegerea ta!
Nici parinti nici prietena cea mai buna nici iubitul nu iti pot impune sa o faci la o anumita varsta ca-i mai bine...sau ca nu stiu ce, tampenii astea!
O FACI CAND ESTI PREGATITA, PSIHIC SI FIZIC. Atundi cand simti ca il vrei, cand esti sigura de sentimentele tale si bineinteles cand ajungi la concluzia ca: "bai frate el e omu' cu el vreau sa o fac prima data". Intelegi ce zic?

Cat despre simtit... neeeeah, si sa-ti stric eu de pe acum toata curiozitatea?! O sa afli

| stefydeea explică (pentru madyddd):

Ok.rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| neutrino a răspuns:

Daca esti sanatoasa, te culci si te scoli plina de vigoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plăcere lăsată de Dumnezeu, dar numai în intermediul unei căsătorii.Trebuie să existe respect, asta e iubirea, dacă tu nu te respecţi, nu îţi poţi dori ca celălalt să te respecte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Preferabil dupa majorat, in unele conceptii abia dupa nunta.
Important este sa O FACI CAND ESTI PREGATITA, PSIHIC SI FIZIC!
Te pup!