Oo da asta da gandire logica.Din pacate:
1. Daca te vei da la el, si el nu te place(si te refuza), s-ar putea uita la tine cu alti ochi si ve-ti strica prietenia.
2. Daca ve-ti fi intr-o relatie, s-ar putea ca colegi sa afle(sau sa va vada impreuna din intamplare), si sa se zvoneasca sa sunteti impreuna.Iar asta i-ar afecta cariera(daca esti minora).
3.O modalitate ar fi sa astepti pana devi majora.Depinde de varsta ta...
Hopes that i help you >
Mama cat nu suport liceele Jean Monet, Miguel de Cervantes si Dacia.De nu v-as scoate prostiile si fitele din cap la toti.
Va da taticu` banuti si voi va indragostiti de profesori.Mai mare prostie nici ca exista in tara asta.Cred ca voua va place ce are in pantaloni, nu alta.
Barbate.ce legatura are raspunsul tau cu subiectul? Daca ai nervi sparge si tu ceva...nu iti ''baga'' nervii in necazurile altei persoane..esti culmea.
Ce necazuri frate? E de fapt prostie, sa fim seriosi.Asa sunt cei din ziua de azi cand parintii le fac viata prea usoara.
Astea sunt timpurile..ai dreptate aici..mult prea multe sau schimbat cu generatia asta...si nu in bine
Esti. Nasol! Nu sunt din Jean Monnet si nu e vina mea ca imi place de cine nu trebuie! Daca te pui pe judecat, comenteaza in jurnal la tine nu aici, pentru ca el nu are nicio vina si nu are treaba cu mine, avem o relatie strict profesor-elev.
Viata pea usoara? habar n-ai cum e viata altora! vezi-ti de droguri
Tu habar n-ai cum e viata fato.Tu nu stii sa produci banii sau macar sa stii sa scrii corect gramatical.Deci nu ma lua pe mine cu droguri ca eu nu ma droghez sau fumez.
Mai Miss Lady mai.
Si eu trec prin aceeasi situatie ! In primul rand conteaza daca are familie sau nu. In al 2. lea rand conteaza diferenta de varsta si in al 3.lea rand dka te place! Lasa ca lucrurile sa decurga de la sine. si vei afla dka tine la tine! Apoi ve`ti hotara impreuna ce faceti. Dka chiar tine la tine se va titulariza in alta parte si voi ve`ti putea fi impreuna! :* Lasa ` mi id``ul tau si mai vb :*! Successs >:d
AndrewTate7789 întreabă: