anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Suna trist. Da' nu vreau sa par eleva mica si "nevinovata" din Jean Monnet (banuiesc ca stiti cu totii povestea) - m-am indragostit de profu..cred. Repet! El nu simte nimic pentru mine, nu judecati aiurea! Chestia e ca au fost niste chestii mai..delicate intre noi (imbratisari, mers impreuna acasa [de fapt eu stau in drumul lui si ma lasa in fata casei uneori ], zambete, priviri, atingeri aiurea ). Si cum el e prof de mate, m-a invatat sa gandesc logic. Deci reformulez:
Problem: Una s-a indragostit de profu.
>= Ipoteza: fata = indragostita
tipul=profu
Concluzie: ce sa faca fata?

Tx a lot!

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Oo da asta da gandire logica.Din pacate:
1. Daca te vei da la el, si el nu te place(si te refuza), s-ar putea uita la tine cu alti ochi si ve-ti strica prietenia.
2. Daca ve-ti fi intr-o relatie, s-ar putea ca colegi sa afle(sau sa va vada impreuna din intamplare), si sa se zvoneasca sa sunteti impreuna.Iar asta i-ar afecta cariera(daca esti minora).
3.O modalitate ar fi sa astepti pana devi majora.Depinde de varsta ta...
Hopes that i help you >big grin

9 răspunsuri:
| Deliazxcvbnm a răspuns:

Si eu trec prin aceeasi situatie straight face! In primul rand conteaza daca are familie sau nu. In al 2. lea rand conteaza diferenta de varsta si in al 3.lea rand dka te place! Lasa ca lucrurile sa decurga de la sine. si vei afla dka tine la tine! Apoi ve`ti hotara impreuna ce faceti. Dka chiar tine la tine se va titulariza in alta parte si voi ve`ti putea fi impreuna! :* Lasa ` mi id``ul tau si mai vb :*! Successs >:d

| MissPisiiiiiiiii a răspuns:

Dar cati ani are?happy

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Mama cat nu suport liceele Jean Monet, Miguel de Cervantes si Dacia.De nu v-as scoate prostiile si fitele din cap la toti.
Va da taticu` banuti si voi va indragostiti de profesori.Mai mare prostie nici ca exista in tara asta.Cred ca voua va place ce are in pantaloni, nu alta.

| Danutul22 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Barbate.ce legatura are raspunsul tau cu subiectul? Daca ai nervi sparge si tu ceva...nu iti ''baga'' nervii in necazurile altei persoane..esti culmea.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Danutul22):

Ce necazuri frate? E de fapt prostie, sa fim seriosi.Asa sunt cei din ziua de azi cand parintii le fac viata prea usoara.

| Danutul22 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Astea sunt timpurile..ai dreptate aici..mult prea multe sau schimbat cu generatia asta...si nu in bine

| ciakloverx a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Esti. Nasol! Nu sunt din Jean Monnet si nu e vina mea ca imi place de cine nu trebuie! Daca te pui pe judecat, comenteaza in jurnal la tine nu aici, pentru ca el nu are nicio vina si nu are treaba cu mine, avem o relatie strict profesor-elev.

| ciakloverx a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Viata pea usoara? habar n-ai cum e viata altora! vezi-ti de droguri

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru ciakloverx):

Tu habar n-ai cum e viata fato.Tu nu stii sa produci banii sau macar sa stii sa scrii corect gramatical.Deci nu ma lua pe mine cu droguri ca eu nu ma droghez sau fumez.
Mai Miss Lady mai.