Nu imi plac fetele, mai demult mi-a placut de un coleg dar nu am avut nicio sansa cu el deoarece lui ii placeau fetele...Chiar nu ma deranjeaza ca sunt gay si din toata inima vreaun un iubit ^_^
Sincer mie imi plac baietii din mai multe puncte de vedere, nu vreau sa am o fata langa mine ci un baiat...Doar ca este greu deoarece nu cunosc baieti gay Imi doresc o relatie fericita cu un baiat si sa ne putem intelege. Si da daca suntem intr-o relatie vreau sa fac si sex cu el.
Ai fi mai fericit daca ai merge la consiliere crestina la Ellelministries Romania sa afli cauzele pentru care simti asta si ai crede adevarul Creatorui ca sexul cuiva e dat de organele genitale cu care s-a nascut si implinirea sexuala fara mustrari de constii ta are loc numai in cadrul casatoriei cu cineva de sex opus.Si eu simteam in adolescenta ca ar fi trebuit sa fiu baiat si am fost la consiliere crestina si am inteles ca era din cauza ca mama mea si-a dorit foarte mumt sa fi fost baiat, am iertat- o si am inteles ca Creatorul e incantat ca eu sunt fata, am sarbatorit feminitatea mea si am experimentat o vindecare completa si definitiva si acum sunt recunoscatoare pentru familis fericits pe xare o am.
Nu intelegi de loc....Stiu ca Romania e plina de homofobi si ca poate parintii nu accepta asta dar pe mine nu ma intereseaza. Iubirea este iubire indiferent. Iar daca eu vreau sa o fac cu un baiat cu un baiat o voi face, este alegerea mea. Intrebarea mea este cum as putea sa gasesc pe cineva.
Ok, doar ca simt un gol sau ceva care ma intristeaza din faptul ca nu am pe cineva...
Salut si eu sunt in aceeasi situatie lasa un nr de tel ceva mess Facebook orice sa vorbim
Salut! cunosc ceea ce simți. trec și eu prin același lucru. avem aceeasi vârsta. hai sa vorbim in privat.
Salut! și eu sunt in aceeasi situație. putem vorbi?