Da, cu certitudine există deși nu la fel de mult ca în cazul în care o făceai direct fără protecție.
Oricum, nu e motiv de panică, sunt foarte puține șanse ca partenera ta să fi avut ceva serios. Cel mult te alegi cu niște negi genitali pe la noi. Uite, HIV de exemplu, are o incidență de 0.1% la nivelul populației României, cu aproximativ 2 persoane per județ. Poți compara asta cu procentul de 27% dintr-o țară din Africa.
Fii liniștit și eventual, ia-ți un moment pentru a te gândi la persoana cu care ai fost. Dacă chiar ai dubii serioase, nu strică deloc o verificare.
Probabil sunt mulți care îl au dat nu știu de existenta lui pentru ca pana la sida este asimptomatic
Da, exista, atata vreme cat ai intrat in contact direct cu sperma, iar persoana cu care ai avut sex, are aceste boli sexuale.
Sanse la fel de mari dacă o făceam fără protecție? pana acum nu am nimic dar îmi e frica de o boala serioasa gen HIV nu se știe niciodată
Pana acum nu ai nimic pentru ca nu exista simptome in primele 6 luni de la infectare, daca ai luat HIV.
Testele de HIV se afc DUPA 6 luni, ca sa iasa la analize.
Iar alte boli, daca le-ai luat, apar simptomele intre 3 zile si 3 luni, exceptie face SIDA (HIV) care are perioada de incubatie de 6 luni.
Am aflat și eu ca m-am documentat mult și pana la urma am ajuns la impresia ca nu am nimic pentru ca nu prea exista HIV la noi în România
Serios? Nu stiu cu cine ai discutat tu, dar este clar ca acel copilas nu are habar ce vorbeste.
Statisticile spun altceva!
Sunt spitale care au sectii intregi cu bolnavi de HIV, dar tu nu ai habar de asa ceva. Poate ai auzit de SIDA care-i HIV (adica acelasi lucru in engleza).
Uite aici:
În acest moment, în România, sunt 16.190 persoane infectate cu HIV luate în evidență, conform celor mai noi statistici, oferite la 3 decembrie 2019 de managerul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș", Adrian Streinu Cercel. Din acestea, 9.793 sunt bărbați și 6.397 femei. Doar în acest an, în România au fost diagnosticate 506 cazuri noi de infecție cu HIV, în primele 9 luni. În general, sunt în jur de 700 de cazuri noi identificate în fiecare an"
https://mindcraftstories.ro/......ane-teama/
https://ro.wikipedia.org/wiki/SIDA
Uite si aici statistica si cifre, la bolnavi de SIDA(HIV_):
http://www.cnlas.ro/images/doc/31122018_rom.pdf
In realitate, se presupune ca cifra este mult mai mare, pentru ca marea majoritate care fac sex neprotejat nu fac teste de boli sexuale si despera ca sunt bolnavi dupa 1-2 ani, cand simptomele sunt deja grave si cand au imbolavit la randul lor mai multi partneri de sex.
Am înțeles oricum probabil nu are nimic fata cu care am fost eu adică pe bune și ea s-a protejat pana acum și ar fi chiar culmea sa fi luat ceva dacă ne-am protejat
Probabil dacă avea HIV mai avea și altele și le luam la pachet și pana acum nu am nici măcar vreo iritație sau ceva
Tu nu ai inteels nimic din ce am scris asa-i?
Sunt oli care au nevoeid e 2-3 luni sa-si faca prezenta cu simptome.
SIDA isi face prezenta DUPA 6 luni de la infectare.
Asadar mentalitatea asta ca, daca nu am iritatii, nu am boli, este total gresita!
Fa-ti test de SIDA si Hepatica C si B pESTE 6 luni si mai vedem atunci.
Ignoranta si prostia te costa sanatatea si viata!
Peste 3 luni se pot face testele pentru HIV, de unde te documentezi?
Un test fals se poate obtine la 3 luni, un test corect si sigur 100% se obtine DUPA 6 luni de la infectare.
https://www.romedic.ro/......ul-0P33096
"Rezultatele cele mai concludente se obțin așadar la cel puțin 3 luni sau, chiar mai bine, la 6 luni de la data estimată a expunerii la HIV (sex neprotejat, intevenție chirughicală, folosirea unei seringi infestate ș.a.)"
Ba dar mersi mult ca ma sperii atâta, pe bune mai sunt și a 12a
Îți spunea cineva aici că: SIDA isi face prezenta DUPA 6 luni de la infectare. De ce nu e corect?
-stadiul 1 este infectarea cu hiv
-stadiul 2 este asimptomatic. Se poate întinde până pe la 10 ani.
-stadiul 3 simptomatic
-stadiul final 4 SIDA
Cam după 2 săptămâni poți face testare pentru hiv, apoi la 3 luni, apoi la 6 luni. Cu 1 singur test NU ai rezolvat nimic, trebuie mai multe. Până la SIDA mai e ceva timp.