| Garddelemn a întrebat:

Sunt baiat si am avut un contact sexual neprotejat cu o fata acum o saptamana, in ultimele doua zile am simtit niste mancarimi in zona penisului, mai exact sub cap (nu stiu cum se numeste) nu sunt puternice mancarimile si nu le am mereu, am si un fel de roşeaţă când imi decalotez penisul dar dupa ce ma spal nu mai am nimic, nici roseata nici mancarimi.Ce ar putea fi? Tin sa mentionez ca mai pateam asa dupa ce ma masturbam si foloseam saliva pe post de lubrifiant iar de la asta mi se facea un fel de iritatie dar trecea.Nu simt dureri si nimic grav.Ce ar putea fi?

6 răspunsuri:
| Anonimu7041 a răspuns:

Crezi ca ar putea sa fie vorba de vreo boala cu transmitere sexuala?
Daca esti sigur ca fata era virgina, sau ca a facut-o doar cu tine ori altceva, poate sa fie si o simpla iritatie, sau o leziune din cauza lubrifierii.

| ania a răspuns:

Asa povestea si o prietena de- a mea csre stia ca sotul o inseala.Fa un test de sange pentru BTS.

| DariaZ a răspuns:

Poate fi candida. Spala-te seara cu apa și bicarbonat si dimineața cu ceai de galbene și vezi dacă îți trece. Multa sănătate!

| Violleta2022 a răspuns:

Ar trebuii sa te speli zilnic cu apa calda si sapun, ca sa nu te mai iriti.

| AnnaMariaaa a răspuns:

Nu lasa asa sa nu dai in altele, daca treaba asta persista, du-te si fa-ti niste analize.

| pussyl0ver27 a răspuns (pentru ania):

Bts nu au concert in Romania