| KranKie a întrebat:

Sunt baiat si din intamplare..nu mi se pare normal o fata mi-a dat o palma la fund laughing). Cam anormal dar ce inseamna asta? funda pentru cel mai bun raspuns

16 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Aveai o musca pe fund, noi nu palmuim din placere, nu facem noi d-astea.

| mona a răspuns:

Isi permite fata, nu inseamna nimic

| Doηηa a răspuns:

Te place.

| neutrino a răspuns:

Erai murdar pe pantaloni. Tu unde te-ai gandit?

| h3r a răspuns:

Vroia să i-o întorci!

| Zabbyel a răspuns:

O gluma happy sau ii place fundul tau

| KranKie explică (pentru Zabbyel):

rolling on the floor wtf cum sa-i placa de asta... hmm. oricum mi s-a parut ciudat.

| Zabbyel a răspuns (pentru KranKie):

Nu-i deloc ciudat.nu doar noi masculini ne uitam la forme happy mai se uita la forme si de partea feminina

| MrAnderson a răspuns:

Clar, te-a marcat ca proprietate privata. laughing
Acum serios, poate fi un gest prietenesc, la urma urmei. Daca a fost insotit de altceva, da, poate insemna un gest de atractie.
Dar daca a fost asa, doar in gluma, atunci nu e cazul sa o iei in serios.

| AleXisAleXis a răspuns:

Poate te place si a vrut sa-ti atraga atentia sau poate doar a vrut sa faca o mica gluma. inteab`o care`i faza... Sau pune`i si tu mana pe cur si daca nu ii convine si face urat ii spui ca tu credeai ca daca a facut ea acest lucru astepta sa faci si tu laughing favor contra favor laughing

| Schatzyyyyy a răspuns:

A vrut sa-ti atraga atentia fata, poate ii place de tine! Asa fac fetele mai noulaughing) sunt perverserolling on the floor

| KranKie explică (pentru Schatzyyyyy):

Sa-i placa de mine? ar fi bine oricum am mai avut o intrebare in acea vineri a zis : Ma mai gandesc. si dupa am intrebat-o daca s-a gandit a zis ca nu poate atunci si... asta a fost tot? se mai poate face ceva? =)

| Schatzyyyyy a răspuns (pentru KranKie):

Poate e timida fata, poate asteapta sa faci tu primul pas! Sari pe earolling on the floor Sarut-o laughing poate asta asteapta!laughingodata ce ti-a pus mana pe fund

| Incepator01 a răspuns:

Voia sa te prinda de altceva dar te-ai intors cu spatelebatting eyelashes

| AnonymuSest a răspuns:

laughing) Mie mi-a pus o profesoara mana pe fund, cand vizitam o fabrica m-a impins de la fund asa m-a prins chiar de bucalaughing))
Asta inseamna ca ma place laughing))) (ARE SI COPI ) ii mai traba?

| ToxicKiss33 a răspuns:

Pai eu cred ca te place si ca a vrut sa iti atraga atentialaughingpare stupid dar si mie imi place de un bait iar prietenele mele mi-au zis sa fac la fel dar nu le-am ascultatlaughing