Pai eu cred ca te place si ca a vrut sa iti atraga atentiapare stupid dar si mie imi place de un bait iar prietenele mele mi-au zis sa fac la fel dar nu le-am ascultat
A vrut sa-ti atraga atentia fata, poate ii place de tine! Asa fac fetele mai nou) sunt perverse
Sa-i placa de mine? ar fi bine oricum am mai avut o intrebare in acea vineri a zis : Ma mai gandesc. si dupa am intrebat-o daca s-a gandit a zis ca nu poate atunci si... asta a fost tot? se mai poate face ceva? =)
Poate e timida fata, poate asteapta sa faci tu primul pas! Sari pe ea Sarut-o poate asta asteapta!odata ce ti-a pus mana pe fund
) Mie mi-a pus o profesoara mana pe fund, cand vizitam o fabrica m-a impins de la fund asa m-a prins chiar de buca))
Asta inseamna ca ma place ))) (ARE SI COPI ) ii mai traba?
Poate te place si a vrut sa-ti atraga atentia sau poate doar a vrut sa faca o mica gluma. inteab`o care`i faza... Sau pune`i si tu mana pe cur si daca nu ii convine si face urat ii spui ca tu credeai ca daca a facut ea acest lucru astepta sa faci si tu favor contra favor
Clar, te-a marcat ca proprietate privata.
Acum serios, poate fi un gest prietenesc, la urma urmei. Daca a fost insotit de altceva, da, poate insemna un gest de atractie.
Dar daca a fost asa, doar in gluma, atunci nu e cazul sa o iei in serios.
GaGy întreabă: