Nu, nu este normal sa vina la intalnire cu o prietena!
Poti chiar sa o suni si sa-i spui ca doresti sa vina singura, ca asa este normal, are timp sa se intalneasca cu prietenele ei, in zilele cand nu se intalneste cu tine!
Daca nu mai poate azi, sa vina in alta zi, dar singura!
Nu-i complicat cu fetele deloc, doar ca-i putin prostuta fata asta si o manipuleaza prietena ei, care vrea sa va controleze, de aceea vine.
Nu stiu motivul exact. Ea a zis ca stiu cateva prietene despre relatia mea ei cu mine, si ca, prietena ei cea mai buna, a intrebat-o daca poate si ea sa vina, iar fata cu care trebuie sa ma intalnesc eu, m-a intrebat daca sunt de acord, si, eu fiind baiat bun, sensibil, care nu vrea sa supere o fata, am zis (am mintit, de fapt) "da, sigur ca da, e ok, poate sa vina si ea, nu e nicio problema". Ma rog, eu imi facusem alte planuri: imi imaginam o intalnire (DOAR) in doi, plimbari, saruturi pasionale. Una am discutat cu ea, in urma cu vreo saptamana-doua, si alta imi zice acum.
Roag-o sa-i spuna prietenei ei cele mai bune ca NU se poate sa vina la intalnirea cu un baiat, ca nu-i frumos si nici sanatos.
Doar o copila invidioasa ar putea cere asa ceva prietenei ei. Acum sincer, de ce a-ti lau pe cineva cu voi., sa se uite la voi cum va pupati?
Ei chiar nu-i este rusine?
Spune-i fetei cu multa dragalasenie in glas, ca preferi sa vina singura, ca are timp destul sa se intalneasca cu prietenele ei, in zilele cand nu se vede cu tine, ca nu-i normal sa se uite la voi acnd va spuneti cuvinte de alint si va pupati.
Fii un pic mai dur cu ea, ca ea este manipulata de prietena ei!
Sunt de acord cu tine, si iti multumesc pentru sfaturi. Dar, stii ce o sa fac? O sa fac pe prostul, si o sa ma comport ca si cum totul ar fi perfect normal. Ea o sa aiba de pierdut. Ulterior, ea mi-a zis ca a mers cu o alta prietena de-a ei la o intanire, adica ea era singura, si prietena ei urma sa se vada cu un baiat, si ca s-a simtit in plus, si ca ea stie cum e aceasta situatie pentru mine. Eu, ca sa fiu domn pana la capat, si sa ii arat (prea mult) respect, i-am zis ca poate sa vina cu prietena ei, ca nu e nicio problema. Sincer? Pe de-o parte, ma bucur ca nu tine ascunsa relatia noastra, si ca stiu si prietenele ei de mine, insa, de bun simt ar fi, ca, la prima intalnire, sa vina singura. Am fost surprins de intrebarea ei. Eu sunt un baiat extrem de timid, mai ales la prima intalnire, si, mai ales daca ea mai vine cu o prietena. Nu am fost niciodata de acord cu ideea asta. E prima data cand mi-i se intampla. In fine, asta e. E de tot c**atul treaba asta.
E. forma de protectzie a ei. poate nu vrea sa fi prea invaziv si nu stie de ce esti in stare. eu zic sa nu te grabesti, daca ii cashtigi increderea data viitore vine singura fara sa-i mai spui tu asta.
Te.ai putea comporta normal dupa sa spui ceva de genu,, ma duc undeva cu prietena mea" si sa stati singuri
Ba c*aie vezi ca te ia de prost, poate zice sa platesti tu pentru toti, vezi sa nu fi sclavu lor spune-i ca vrei sa vine ea, gen nu te lasa nici in friendzone si spuinei sa ce intentii ai
Ori e proastă rău ori te ține în friendzone. A 3-a varianta nu exista
Nu prea e obisnuit sa te saruti la prima intanire, ci eventual pe obraz, la despartire, daca v-ati placut si a fost bine!
Fiind la prima întâlnire nu e normal sa te repezi la săruturi sau imbratisari pasionale. Nu trebuie sa obiectezi nimic in privinta venirii prietenei ei la întâlnirea voastră. Ea nu este sigura pe ea însuși si de aceea o ea si pe ea. Daca vrei sa iti păstrezi legături frumoase cu prietena ta încearcă sa te porti ca un gentleman.
AlexEjmecheru întreabă: