| AdamT21321 a întrebat:

Sunt baiat si va fi jenant ce urmeaza sa zic...
Imi plac fetele, insa de ceva timp am inceput sa ma uit la videoclipuri erotice cu homosexuali si sa imi placa, asta inseamna ca am orientari sexuale diferite?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Nu neapărat. Poate fi doar o fantezie, sau ești puțin bisexual; sau doar bi-curios.

12 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Poate ești bisexual.

| mentholinks a răspuns:

Am incercat si eu o data sa ma uit dar mi s-a facut scarba dupa o secunda. Cum boala poate sa-ti placa?

| TeodoraPandora a răspuns (pentru mentholinks):

Numele ti se potriveste, dihanie ce esti

| AdamT21321 explică (pentru TeodoraPandora):

Ok, ce ai zis pare oarecum amuzant. Nu e numele meu real, doar nu imi place sa imi arat identitatea online, doar pe Facebook si Instagram, in rest nu.

| AdamT21321 explică (pentru mentholinks):

Poate doar aveam nevoie de ajutor, dupa ce am vazut niște întrebări si raspunsuri de pe TPU mi.am dat seama ce ciudat este! Multumesc pentru ajutor!

| Irinel15123532 a răspuns:

Nu te mai uita la asa ceva, pastreaza-ti orientarea fireasca si nu te mai uita la prostiile alea, evita site-urile pentru adulti.

| TeodoraPandora a răspuns (pentru Irinel15123532):

Taci, lasa-l sa exploreze fiindca astea sunt momentele cand se descopera, momente in viata pe care toti le avem

| AdamT21321 explică (pentru Irinel15123532):

Voi incerca, daca e nevoie activez si niste filtre. Multumesc!

Răspuns utilizator avertizat
| ElisaAna a răspuns:

Depinde cati ani ai, cred ca esti la pubertate spre adolescenta si oarecum e normal sa ai mici astfel de afinitati...sau da, poate ca esti bisexual

| AdamT21321 explică:

Poate doar aveam nevoie de ajutor, dupa ce am vazut niște întrebări si raspunsuri de pe TPU mi.am dat seama cat de ciudat este! Multumesc pentru ajutor!

| MueHateri a răspuns:

Fa ce iti place.