Nu neapărat. Poate fi doar o fantezie, sau ești puțin bisexual; sau doar bi-curios.
Am incercat si eu o data sa ma uit dar mi s-a facut scarba dupa o secunda. Cum boala poate sa-ti placa?
Depinde cati ani ai, cred ca esti la pubertate spre adolescenta si oarecum e normal sa ai mici astfel de afinitati...sau da, poate ca esti bisexual
Nu te mai uita la asa ceva, pastreaza-ti orientarea fireasca si nu te mai uita la prostiile alea, evita site-urile pentru adulti.
Taci, lasa-l sa exploreze fiindca astea sunt momentele cand se descopera, momente in viata pe care toti le avem
Ok, ce ai zis pare oarecum amuzant. Nu e numele meu real, doar nu imi place sa imi arat identitatea online, doar pe Facebook si Instagram, in rest nu.
Poate doar aveam nevoie de ajutor, dupa ce am vazut niște întrebări si raspunsuri de pe TPU mi.am dat seama ce ciudat este! Multumesc pentru ajutor!
Poate doar aveam nevoie de ajutor, dupa ce am vazut niște întrebări si raspunsuri de pe TPU mi.am dat seama cat de ciudat este! Multumesc pentru ajutor!
Voi incerca, daca e nevoie activez si niste filtre. Multumesc!