| qwerty1234 a întrebat:

Sunt blestemat! Indiferent pe cine iubesc sau de cine-mi place sunt mereu singur desi sunt de treaba, glumet si nu sunt genul care sa fumeze sau sa se imbete. Recunosc ca nu sunt foarte aratos dar nici urat nu sunt, spuneti-mi ce sa fac sa nu mai fiu in aceasta stare pentru ca ma dispera deja,nu mai stiu ce sa fac sa-mi gasesc o prietena, dar nici nu mai vreau sa-mi gasesc una. Vreau ca macar cateva luni sa nu ma mai intereseze fetele si sa-mi pot vedea de viata mea normal. E enervant ca la varsta mea(16 ani) sa nu fi avut inca o prietena pentru ca o parte din prietenii mei discuta tot timpul ca "m-am intalnit cu ea ieri", "vai ce frumos a fost cand am fost cu ea/el". M-am saturat! Voi ati trecut prin asa ceva, si daca daca spuneti-mi cum ati procedat?

Răspuns Câştigător
| AIRIUS a răspuns:

Din cate citesc eu,tu esti un tip ok,sunt convinsa ca vei gasi perechea potrivita,numai ca deocamdata nu esti suficient de mare,incat faptul ca acum nu ai pe cineva,trebuie sa o iei ca pe o problema, nu!
Vine si vremea aia, te asigur!
O seara buna!

3 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Eu nu am trecut prin asa ceva,dar ce pot sa te sfatuiesc e,sa,,umbli,, putin la caracterul tau,la firea ta, cu toate ca suna ciudat.
In primul rand,cand esti atras de o fata,nu i arata asta,adica nu insista cu faptul ca iti place mult de ea,pentru ca atunci tipa resp,iti prinde slabiciunea si nu e ok.
Incearca sa fii detasat un pic intr o relatie,sa nu te vada super implicat,atunci,cand tevede un pic mai rece,te asigur ca ai de castigat,pentru ca asa se intampla in majoritatea cazuriilor!
Prezinta te absolut normal!
Dar din cate ti am citit eu textul,tu nu iti doresti neaparat o relatie mai mult,,trebuie,, sa ai o relatie de parca exista lege,spui ca te ai saturat sa ti auzi prietenii vorbind de relatiile lor si din cauza asta tu,,trebuie,, sa iti faci prietena.
Nu dragule,nu gandesti bine,lasa ca iti vine si tie randul stai linistit, cand poate vei avea coada de fete la usa ta, acum esti cat de cat un copil la 16 ani.
Hai,te rog,schimba ti parerea,ca viata nu ti o ghidezi,dupa cum vezi la alti, ci dimpotriva, gandeste te sa ti faci o prietena de care sa fii mandru si asta nu veio putea gasi decat in timp!
Sper ca ti am fost cat de cat de folos!
Bafta multa!

| qwerty1234 explică (pentru AIRIUS):

Ai avut dreptate in ceea ce ai spus, chestia e ca a fost pana acum in viata mea o fata de care am fost indragostit lulea si au mai fost doua fete deosebite. M-am exprimat gresit, nu am vrut sa spun ca trebuie neaparat sa-mi fac o prietena ci am vrut sa spun ca vreau pe cineva care sa ma iubeasca asa cum sunt si cred ca merit asta. De obicei nu sunt atat de pasimist, ba din contra dar acum s-au adunat mai multe lucruri si de aceea am scris asta. M-am hotarat sa nu mai alerg eu dupa ele, voi lasa destinul sa ne aduca impreuna. Multumesc pentru raspuns.

| Luchian7 a răspuns:

Cv de genu sunt si eu cam primele 4 propoziti dar nu-s disperat dar cand ma indragostesc de o fata nu stiu parca ea nu mar place dar dupa 1 an aproximativ vrea sa stea cu mine alea alea si mie nu imi mai place de ea dar sunt mai mic decat tine mah