| dudis32 a întrebat:

Sunt cam. certata cu iubitul meu în sensul ca ne-am.aruncat cuvinte cam urate și am vrut sa ne despartim. Însă de dimineata ne-am împăcat, el spune ca sa nu îl stresez și sa nu ii mai cer atenție ca știe și el ca ma neglijează doar ca nu are ce sa facă. Ideea e ca azi după ce m-am umflat de plâns toată ziua, doi amici mi-au propus sa ieșim toți trei prin parc, sa ma mai înveselesc și eu, iarba verde etc. Problema este ca iubitului meu nu ii convine unul din amici, el se vede și vorbește cu prietenele lui din copilărie, însă îl apuca gelozia dacă eu ies și nu ies doar eu adică ies în gasca nu e întâlnire romantica sau mai știu eu ce, doar ca îl deranjează dacă e vba de băieți mai ales de ala. Sa ii spun ca ma vad cu ei sau sa omit acest detaliu cum omite și el sa kmi spună ca vbeste cu prietenele lui din copilărie
știu ca nu ma înșală sau ceva pentru ca prietena aia vorbește și cu mine și ne mai dam sfaturi. Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Si daca il minti ce rezolvi? O sa afle si o sa faca urat. Mai bine porti o discutie serioasa cu el ca sa rezolvati treaba. Eu nu inteleg baietii astialaughing Au impresia ca au pus stapanire totala pe o fata si n-o lasa sa iasa cu altii.straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O mama. Draga mea la mine cel putin in relatia mea cu fosta iubita si actuala sotie am mers mereu pe principiul ce iti e permis tie, imi e permis si mie.
Deci sfatul meu e iesi cu amandoi si incearca sa te relaxezi.

| pietrean a răspuns:

Baietii sunt viitorii barbati, care-si pastreaza obiceiurile vazute la tatii lor.Sunt orgoliosi,vor libertate deplina,posesivi, autoritari(de aici si violenta verbala).Asa ca, atentie pe viitor, cand o sa mai aveti discutii in contradictoriu.
Cu cat vei ceda,"cerintelor" lui de a sta doar cu el si prieteni lui, nu cred ca te vei simti in largul tau.Incearca sa integrezi in grupul lui si prietenii tai.
In cazul in care isi v-a permite sa te mai jigneasca,stopeaza discutia de la inceput,spune-i ca il lasi sa se calmeze si dupa aceea sa te caute, sa aveti o discutie civilizata. Daca v-a considera, ca te iubeste de ajuns, te v-a cauta, daca nu....inseamna ca nu te merita.

| mgtow a răspuns:

Mai incolo nu te lasa nici sa muncesti ca sa nu te vezi cu colegii de munca la servici, ala nu e omul indicat pentru tine.

| XxPufosheniaXx a răspuns:

Spune-i adevarul, daca vrei sa iesi.
Sau nu te duce cu ei, pur si simplu. Am facut candva greseala de a-l minti pe prietenul meu, si intr-un final a aflat, iar de atunci nu a mai avut incredere in mine..si ne-am despartit, pentru ca nu a mai functionat.
De ce trebuie sa iesi neaparat cu ei? Lasa-i! Iubitul tau poate sa afle daca il minti si va fi mai rau, crede-ma. dar ramane la alegerea ta, totusi...

| dudis32 explică (pentru pietrean):

I-am spus și nici nu m-a întrebat cu cine și unde ies și-a cerut doar scuze și ca Trebuie sa găsim o soluție sa salvam relația și sa nu de despartim. M-a tratat asa urat încât eu nu știu dacă mai vreau sa salvez ceva, nu ma mai simt femeia alintata, iubita și rasfatata de dinainte. Acum sunt doar iubita lui. La început se purta ft frumos cu mine, eram lumina ochilor lui. Numai flori, cadouri, vorbe frumoase, acum numai certuri, numai neatenție, vrea sa fie lăsat în pace, nu. vrea sa iasă din casa. Este monoton și eu nu mai pot. A zis ca nu vrea sa stau cu el la rau ca eu vreau doar la.bine doar ca din fata care eram am. ajuns o.mana de om, plang toată ziua și am slăbit. Mereu când. vreau sa ne.despartim plange.

| pietrean a răspuns (pentru dudis32):

Cum am mai spus:nu te merita! Rupe legatura cu el ACUM, ca sa-ti fie bine, pe viitor! Ai si tu orgoliul tau de OM.Nu te lasa calcata in picioare, doar pentru simplul fapt ca doar tu il iubesti.Nu merita sa-ti distrugi tineretea alaturi de el, in speranta, ca....Nu te leaga nimic de aceasta persoana si mai ales, nu are rost sa-i acorzi incredere la nesfarsit.
O zi buna si sa ai grija mai mult de tine!