| Otniel88 a întrebat:

Sunt casatorit de 7 ani si sunt nemultumit de viata sexuala pe care eu si sotia mea o avem.
La inceput am crezut ca este doar rusinoasa dar deja suntem pe al 7-lea an si sotia mea inca nu are curaj (sau nu-i place) sa-mi spuna vorbele dulci pe care orice barbat doreste sa le auda(vreau sa facem dragoste).
Niciodata nu-mi cere, niciodata nu a avut orgasm, daca eu nu-i cer ea uita ca mai trebuie sa facem ceva.
Am discutat de multe ori si i-am spus ce-mi doresc.
Incerc in toate felurile sa o satisfac sexual dar nu pot...
O iubesc, imi iubesc copiii, nu am inselat-o niciodata.
La inceput abia voia sa se dezbrace in fata mea desi in pat ma punea sa vada cat pot duce...acum insa, ea ar sta cat ii cer eu, dar sa-mi ceara ea(niciodata).

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Lasa-ma sa ghicesc, nu se rupea de bucurie nici inainte de nunta, dar ai zis ca in timp se da pe brazda?

Nu are treaba cu copii..asa e felul ei. Unii oameni au libidoul mai mic decat altii.

Nu poate nimeni sa iti zica ce sa faci in situatia asta, e una din povestile alea cu ciocanul si nicovala si orice alegere faci are avantaje si dezavantaje. Va trebui sa te decizi pentru ca mie nu imi pare ca asta e genul de situatie care are o solutie corecta si una gresita, orice ai alege pierzi si castigi ceva, trebuie doar sa te decizi ce.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate-i asexuală sau trebuie să faci ceva incitant prin care o atragi, oți fi intrat în ceva monotonie unde ei deja nici nu-i vine vreun chef. dacă nici n-a avut orgasm e destul de evident de ce nu vrea, până la urmă probabil nu simte nicio plăcere din asta și atunci de ce să vrea?

| RoCkKiD a răspuns:

Nu sunteti singurii, multi oameni se plang de asta cand se casatoresc fara sa fie impreuna prea mult in prealabil (sau sunt naivi si au impresia ca oamenii se schimba.)

Realitatea e ca sau are vreo problema nediscutata/rezolvata sau pur si simplu are un libidou mult mai scazut decat tine.

Ideal ar fi sa mergeti la terapie de cuplu..asta ar fi treaba cu cea mai mare % de sansa de succes. Dar daca nu aveti banii as sugera sa lasati copii la parinti si sa mergeti undeva o saptamana si sa vorbiti despre tot si toate, sincer. O sa se lase cu alcrimi si nervi dar daca sunteti dispusi sa fiti cu adevarat sinceri, la finalul saptamanii sau aveti problema rezolvata sau va gasitia vocati pentru divort. Realitatea e ca daca nu cumva tu esti dispus sa te multumesti cu statustul actual sau ea sa te lase sa iti cauti alte tipe pentru sex la despartire se va ajunge.

Daca stii engleza mai jos ai un subredit exact pentru oameni cu problema ta.
https://www.reddit.com/r/DeadBedrooms/

| Magda263 a răspuns:

Nu mai vrea sa faca copii!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Magda263):

Stau si ma intreb care poate fi varsta ta? si de asemenea daca ai chiar si cele mai elementare informatii si cunostinte in privinta procesului concret si real al procreerii umane?

| Goete a răspuns:

Ai incercat sa o faceti in trei, cu alt barbat? Poate o face altfel, poate emotia unei noi atingeri, a unei noi penetrari, a unui nou stil, o duce la orgasm.

| Tolby a răspuns:

Poate nu-i place să facă sex! Poate o face din obligația pe care o simte față de tine!

| MademoiselleCosmina a răspuns:

De ce n-o duci la un psiholog? Ceva problema are, nu cred ca e asexuala.

| Otniel88 explică (pentru RoCkKiD):

O alta problema ar fi ca de un an jumatate lucrez in strainatate si parca nici nu-mi mai vine chef sa vin. Imi este dor de baieti de mor dar de ea nu prea imi mai este la modul ala trupesc.
Ideea este ca fetele dinaintea ei se tavaleau de bucurie numai cat se gandeau ca urmeaza sa intram in pat.
Am 185, 80kg, sanatos, cant la pian, gatesc, vorbesc 3 limbi, produc destul cat sa stea doar cu copiii. Stiu ca nu este usor sa stai cu doi copii singura dar ce treaba are asta cu nevoile fiziologice?

| Otniel88 explică (pentru corbulalbrosu):

Draga Magda, daca ai avut norocul sa gasesti un barbat care sa te atinga doar cand vreti sa faceti copii, asta nu inseamna ca toate cuplurile de pe Pamant se ating doar cand vor copii.
Cand sotia nu te face sa crezi ca te vrea, te simti nedorit. daca pentru tine ni conteaza inseamna ca ori esti necasatorita, ori ai fost casatorita, ori esti casatorita cu cel mai nefericit barbat, ori barbatul tau este la fel ca tine( fara placere de a face sex) ori sotul tau are i amanta.