| ElevenStar a întrebat:

Sunt clasa a 11-a si de putin timp sunt cu o domnisoara din clasa a 9-a, cu 2 ani mai mica. Cand a venit in scoala o gramada de baieti o considerau extrem de frumusica. Prin anumite circumstante am ajuns eu impreuna cu ea.

Totul bine si frumos, eram mandru fiindca stiam ca multi vroiau sa fie cu ea. Din pacate, nu stiu ce ma apuca acum, am impresia ca pare prea mica pentru mine, ca e o copila si desi e extrem de frumoasa o sa considere lumea ca sunt prea matur pentru ea, ca nu ne potrivim si tot asa, tot felul de ganduri, de complexe.
MA refer ca ea la trasaturile fetei pare maicopila, chiar daca e frumoasa iar eu sunt mai patratos, par matur.

Personal, ma inteleg excelent cu ea si mi-e draga, imi doresc din suflet sa nu ma mai intereseze cum se uita altii la noi dar pur si simplu nu pot, mi-as dori sa fiu ca altii, sa fac tot ce vreau fara sa am nevoie de confirmare... un sfat?

9 răspunsuri:
| iubesc a răspuns:

Pai ar trebui sa nu te intereseze ce cred altii. Daca o placi fii cu ea indiferent cum se uita altii la tine. Daca tu te simti fercit si ea la fel doar asta conteaza.

| Rebe97 a răspuns:

Poi daca tie iti pasa de ce vor crede alti nu o sa jungi deprte! Parerea altora nu conteaza! Tre sa va intelegeti voi si atat! Stii tu vorba aia, mai bine cresti o copila, decat sa intretii o curv*!

| Miky1 a răspuns:

Un sfat bun? Tine-o! E perfecta relatia, voi sa va intelegeti.Si nu, nu esti mai matur, doar in fizic; psihic esti egal cu ea.E dovedit stiintific, femeia e mai matura psihic cu 2 ani decat un barbat de aceeasi varsta.o sa observi si tu.Succes

| soricelulRulz a răspuns:

Daca tie iti place asa, de ce iti pasa ec zic altii? conteaza ceea ce crezi tu, uite iti zic o mica povestiora ca sa intelegi, o buna prietena de-a mea e clasa a8a si e de 3 luni jumatate cu un tip de la a12-a,se inteleg extraordinar, la inceput toti i-au blamat pentru ca sunt inpreunda, din cauza diferentei mari, dar ei nu ai bagat in seama ce spunea lumea ....si asta trebuie sa faci si tu, lumea e rea si in mare parte ar face orice sa te vada nefericit, cu riscu de a ma repeta, conteaza numai ce crezi tu

| abNb a răspuns:

Nu te pune cu fete asa de mici.

| redy04 a răspuns:

A. da, esti idiot. Asa poate fi numit cineva care cauta probleme atunci cand acestea nu exista. Nici macar nu sti de ce se uita ceilalti la tine, de obicei cand o fac o fac cu respect sau invidie. Bafta.

| Anca16188 a răspuns:

Astea sunt "figuri"! Daca tu o iubesti cu adevarat, nu te intereseaza cu cat e mai mica decat tine + ca e in clasa a 9a..nu e atat de mica! Altii de clasa a 11a au prietene de generala..Gandeste-te bine ce vrei..pentru ca tocmai ca e mai copila se poate indragosti foarte usor, si o poti face sa sufere..nu o mai amagi. Gandeste-te ca pe de alta parte nu a fost a nimanui..si te poate iubi asa cum nici o fata nu ar face-o..pentru ca ea fiind asa copila se poate atasa foarte usor si repede de tine.dar nu iti bate joc de ea, pentru ca, cu siguranta nu merita :*

| asdfghjklasdfghjklqwertyuiop a răspuns:

Nu-i baga in seama. Ceva de genu mi s-a intamplat si mie saptamana asta.Eram cu niste colegi si colege intr-o pauza si vorbiam de cine ne place.Si am zis ca de o fata din a 5-a(eu sunt in a 7-a).Si au inceput toti cu DOAMNE, de copila aia care ii MINI-PITI(asa zic ei, dar am auzit de la prietene de ale ei ca nu e deloc piti).Eu le-am zis tare si raspicat: Ma doare in cot de parerea voastra, daca imi place imi place si punct.
Bafta! happy

| DaianaBojin a răspuns:

Parerea mea este ca varsta nu conteaza, ca daca placi pe cineva il sau o placi pentru ca asa simti.