Eu cred că procedezi foarte bine. Dacă tu te simţi nelămurit de situaţie, e clar că trebuie să ştii ce vrea ea de fapt. Nu pot să'ţi spun exact cum aş vrea să se comporte un băiat, dar în general să fie atent cu mine, nu m'ar deranja nici dacă ar fi gelos şi posesiv, căci asta înseamnă că ţine la mine, dar cu o limită desigur.
Succes!
Eu sunt fata, dar cred ca e mai bine sa nu ai discutia asta cu ea. S-ar putea sa se supere. Este posibil ca atunci cand esti mai rece cu ea sa simta ca te-ar putea pierde si asta sa o faca sa sa se poarte mai dragastos cu tine.
Alterneaza starile! Fii mai rece. Daca o vezi ca se ingrijoareaza ca te-ar putea pierde fii mai dragastos si tot asa. Asta e parerea mea... Tu o cunosti mai bine.Mai e ceva: multe fete se simt atrase de baietii "rai", de cei care par mai reci si care nu arata ceea ce simt.Nu stiu de ce, pentru ca nu e cazul meu. E posibil sa li se para mai incitanti.
Acele fete care se simt atrase de baietii "rai" au o problemma:
Se lasa controlate de "hormoni"
Incearca sa oscilezi intre indiferenta si atentie fata de ea. Daca una din acestea depaseste mai mult, automat nu va fi bine.
Gaseste un echilibru in relatia asta.sincer eu prefer baietii mai indiferenti.nu fii rece...fii provocator adica fii cald si rece in acelasi timp merge intotdeauna
Cum ai scris a doua oara!
Are langa ea un baiat minunat, pacat ca nu observa asta. Mai tarziu va realiza ca putini sunt ca tine, sper doar sa nu fie prea tarziu.
Discuta cu ea, spune-i exact ce ne-ai spus si noua. Sunt sigura ca o sa inteleaga si ca o sa lamuriti lucrurile. Nu uita, comunicarea e cheia succesului!
Eu sincer cred ca daca esti baiat bun esti luat de prost asa ca mai bine te ti pe picioare
Probabil ai dreptate. Oricum toata lumea i-a zis baiatului acesta ceea ce i-am zis si eu: sa alterneze starile. Deci putem considera problema rezolvata. Nu mai conteaza de ce se simt atrase fetele de anumite tipuri de baieti.
Bine-nteles ca da.
Pana la urma cineva se va satura de alternatul starilor.
Si, oricum din cauza "inteligentei" fetelor s-a ajuns la perversi deci, bine-nteles ca conteaza