Mai rar asta la baieti dar se pare ca te tachineaza doar si nu vrea cu adevarat sa iesi cu altcineva! Continuati asa, va veti cunoaste mai bine unul pe altul si nu iesi cu altcineva doar daca o va face si el. Atunci iesi si tu cu cineva doar pentru putina razbunare sa zic asa Devreme ce relatia nu prea e serioasa nu fi nici tu prea serioasa. Include in aceasta relatie a ta un fel de joc, fa-l cumva gelos, adica sa-i fie putin frica ca te pierde, vei vedea o schimbare majora in comportamentul lui. Poate nu chiar atunci dar mai tarziu sigur! Succes si sa fi iubita!
PS: numele de utilizator e unul de baiat iar tu vorbesti ca si o fata, putin confuz...
Era al altcuiva dar îl folosesc eu de aceeași numele e de băiat. Deci sa înțeleg că pare cumva gelos ca mă mai simpatizează cineva? Sau e doar așa ca ii place sa facă Glume
Da, e gelos ca te palce si altcineva
PS: fa-ti si tu un cont numai folosi contul altcuiva ca ne duci in eroare e simplu, usor si-l faci in 2 minute atunci de ce ai folosi contul altcuiva?
Practic acum persoana respectiva nu mai folosește contul și a rămas sa îl folosesc eu
Iar cand se va razgandi va trebui sa-i cedezi lui... mai bine ti-ai face contul tau! Cum am zis, e foarte usor si rapid!
Este in zona prieteniei, este catelusul tau, mai bine spune-i asta, nu sa te iubească ca prostul
Asa sunt bărbații români. Niste gunoaie sociale, cancere sociale. Mentalitatea asta e tipica unui cetatean român. Fugi si ia.ti un englez, francez, altceva, in niciun caz român. Imi e sila de o asa mentalitate care e la mintea cocosului ca fiind trash trash trah. Dar cu mintea romanului nu e bine sa te pui, nebunul are mereu mintea odihnita.
Ori zice asta să fie sigur că-l placi pe el, să-i spui gen, ori doar se joacă cutine.