Salut! eu cred ca trebuie sa vorbesti cu el si sa ii spui ce simti si poate iti va acorda mai multa atentie sau poate la tara a cunoscut o alta fata si nu vrea sate supere eu cred ca voi doi trebuie sa vorbiti urgent
Mda... sex la 14-15 ani, ori cum; ar trebui sa iti iei inima in dinti odata, si sa il zici: te-ai schimbat prea mult, tu nu esti cel pe care il iubeam, ce s-a intamplat cu tine?
Dar se poate sa fie intr-o depresie sau sa fie obosit, sa ii fie rau, sau ceva, mai asteapta, si vezi daca are acelasi comportament, daca da, atunci iti sugerez sa faci ce ti-am zis; pentru ca banuiesc ca nu vrei sa fie asa in continuare.
A da, si macar sa folositi prezervative.
De curiozitate, el ce varsta are?
Poate trece si el printr`o perioada mai dificila. Daca intr`adevar il iubesti atunci tb sa ai rabdare cu el si sa incerci sa-i acorzi si tu atentia care ti`o acorda el inainte. Intreaba`l daca il supara ceva, daca este cv despre care tb sa vorbiti... Eu nu cred ca perioada petrecuta la tara l-a schimbat. Oricum, fi alaturi de el si totul va fi bine . Succes!
Pai s-ar putea sa aiba o depresie o suparare nu stiu daca pe tine, ori probabil nu te mai place si nu stie cum sa iti zica acest lucru trebuie sa ai o discutie cu el casa clarificati lucrurile
Poftim? Ăsta-i un răspuns jalnic. Sincer, dacă are alte treburi, atât de importante, care să-l facă să nu o mai bage în semă pe săraca fată, atunci mai bine îi spune pe faţă şi încheie relaţia, că oricum sunt doar de 2 luni împreună. Că mai încolo va fi mai greu.
KatiMe27 întreabă: