Vezi mai multe comedii,citeste bancuri si invata sa taci cand te apuca negativismul.
Ai in tine o nesiguranta teribila pe care,vrand nevrand i-o transmiti si lui,nu ai suficienta incredere in tine si lucrul asta l-a obosit.
Citeste mai mult,invata sa-ti relaxezi mintea si analizele pe care le faci scrie-le pe un blog sau intr-un jurnal,iubitul tau nu e psihologul tau, e un baiat care asteapta sa-i oferi dragostea ta.
Daca tu ii oferi doar nelinisti si tristeti, va pleca spre zari mai insorite si mai vesele.
Primul sfat pe care as putea sa ti-l dau este sa incetezi sa andesti negativ,asa vei atrage fapte negative,gandurile tale se vor transforma in realitate,si crede-ma lucrula sta e destul de serios, intra aici, poate o sa te ajute http://alte-ganduri.blogspot.com/2012/02/secretul-fericirii-tale.html
L-am suparat iarasi cu negativul meu. Ce pot face ca sa-i treaca supararea? Mi-a marturisit ca il indepartez cu asta. Nu vrea sa ne despartim insa s-a saturat doar sa spere la bine. Ce sa fac ca sa se apropie iarasi de mine?
Aceste lucruri le inteleg dupa ce fac ceva si de fiecare data imi zic ca a fost pentru ultima data. M-a sfatui mereu cu mama. Imi da intr-adevar sfaturi bune insa oricum ajung la negativ. Sigur ma voi tine de sfaturile pe care mi le-ai dat insa ce ai putea sa imi sfatui sa fac la moment cind de la un astfel de conflict a trecut doar o zi si el nu prea vorbeste cu mine, e putin suparat si pe nervi si nu vrea cearta insa eu vreau sa fac ca tot negativul sa plece si sa fie totul OK?
Un zambet,o gluma,o dragalasenie,putina voiosie,un alint,cauta sa emani bucurie, orice i-ai spune si orice ai face, cauta sa-i luminezi sufletul si va fi bine!
Mersi mult pentru sfat. Ma starui s-o fac. Nu a trecut atit de mult timp dupa conflict si el mai este trist cind vorbim la telefon sau internet caci ne vedem doar in weekend insa nu il intreb pricina caci o inteleg foarte bine. El insasi mi-a marturisit ca cu negativul pe care il eman l-am indepartat. Nu doreste despartire insa si situatia de acum e dificila de o trait asa, doar in emotii negative.
Atunci ai norocul sa te iubeasca foarte mult!
Alinta-l,vorbeste-i frumos,incurajeaza-l ca totul va fi bine,spune-i ca abia astepti sa va vedeti si pregateste-te ca weekend-ul asta sa-i arati o alta Cristina, una luminoasa si vesela, cum n-a mai vazut de mult!
Nu sunt sigura ca ma iubeste mult caci la ultimul conflict a marturisit de despartire si ca poate asa a fi mai bine caci mereu speram la bine insa nu se schimba nimic. Oricum sper la bine si inca o data va multumesc de sfaturile utile.
Daca doresti lasa-mi id-ul tau si putem sa discutam pe mess, pentru ca aici este foarte incomod sa iti raspund, problema nu e asa de usoara dar se poate rezolva
beausingurlamasamea întreabă: