Ii este firca sa te piarda. Gandul ca o inseli o inebuneste complet!
Partea rea e ca nu are incredere in tine. Trebuie sa-i explici ca tu nu esti genu de baiat care se joaca cu fetele si ca daca tu nu o iubeai va desparteati de mult sau nu mai incepeati relatia!
Sa-i spui ca gelozia asta nu te face sa o iubesti mai mult! Te indeparteaza!
Si daca nu intelege atunci da-i putin din propria '' doctorie'' fa-i si tu cum iti face ea! Atunci o sa isi dea seama ca gelozia nu e buna!
Daca spui ca nu mai simti la fel ca la inceput pentru ea si v.ati certat putin acum e momentul sa aprindeti flacara din nou
arata. i ca o iubesti, ia. o in brate sarut. o cateva minute si vei vedea ca relatia voastra se va imbunatatii
Daca spui ca va certati din orice are si ea o vina.
Cel mai bine e sa discutati serios! Trebuie sa-si spuna fiecare ofurile. Apoi sa gasiti o solutie pentru problemele voastre. Daca nu exista comunicare intre voi e exact cum relatia nu ar exista.
Si tu nu trebuia sa-i spui niciodata ca te-a facut sa nu o mai iubesti asa mult! Asta doare! Pune-te putin in locul ei ..sa-ti fi spus tie asta.
Discutati si luati o decizie!
Eu zic sa nu o mai chinui daca tu nu o iubesti deloc...desparte-te de ea! E cea mai buna solutie. Daca nu o iubesti, nu ai cum sa fii impreuna cu ea.Singuratatea in doi e cea mai crunta.Succes!
Deopicei in orice relatie "indragosteala" trece dupa 3 luni-2 ani
Daca este dragoste adevarata nu veti lasa ca aceste certuri sa va aftecteze relatia voastra, dar daca nu puteti trece, pregateste-ti inima pentru ceva dureros.
Certurile apar in orice relatie, n-ai cei face, oamenii au opinii diferite, nu exista doua suflete clone.
Relatia depinde de cum va rezolvati certurile, incearca sa gasesti o solutie comuna impreuna cu prietena ta.
Crede-ma "ea spune ca nu am iubit-o si nu o iubesc deloc, k mi-am batut joc de ea"
l-o durut si mai rau, pune-te in locul lui sa-ti fi spus cineva asta!
E foarte geloasa.Imi spune ca ma dau la alte fete chiar daca nu vede nimic.doar daca afla ca in locul in care am fost eu a fost si o fata pe care am placut`o si am vrut sa fiu cu ea vara trecuta imi spune..usor usor am inceput sa ma satur sa imi tot spuna asta, fara sa fie adevarat...Eu am 19 ani ea are 17.
Bananacantareata87 întreabă: