Poate ala este mai potent fizic sau financiar decat tine, de aceea se intretine cu voi, amandoi.
Atata vreme cat nu-ti este nevasta, poate sa aiba si 20 de amanti, care o intretin, ca la 42 de ani nu se mai uita dupa romanta.
Nu cred că poate fi nici fizic și nici financiar, dar am omis sa scriu că avem o relație de 5 ani
Si ce daca aveti o relatie de 5 ani, odata ce nu ati oficiat-o femeiea aia este libera sa se vada cu cine vrea, cand vrea si cum vrea.
Ce te face sa crezi ca nu este nici fizic si nici financiar?
Atunci nu-i mai ramane decat implicare emotionala, caz in care mai este putin si-ti da papucii, daca s-a indragostit de altul.
Nu asculta de doamna Violeta, misandira in talpi, daca era invers clar era vina barbatului ca nu-si respecta persoana aleasa intr-o relatie; iar tu trebuie doar sa ai o conversatie normala despre situatie si sa-i dai papucii daca-i cazul. O data ce "depinzi" de ea ca un catelus, va face ce vrea din tine pentru ca deja i-ai dat de vazut ca poate face ce vrea din tine.
Nu asculta de doamna Violeta, misandira in talpi, daca era invers clar era vina barbatului ca nu-si respecta persoana aleasa intr-o relatie; iar tu trebuie doar sa ai o conversatie normala despre situatie si sa-i dai papucii daca-i cazul. O data ce "depinzi" de ea ca un catelus, va face ce vrea din tine pentru ca deja i-ai dat de vazut ca poate face ce vrea din tine.
Si omule la varsta ta ce faci? Daca tot asa stai la respect cu persoanele din viata ta, te vor calca toti in picioare constant.
Tu cum te porti cu ea? Este sotia ta sau concubină, discută cu ea si vezi ce anume o deranjeaza la tine. Ea a mai fost casatorită sau este divortata? Dar tu? Cum v ati cunoscut? De cît timp sunteti impreuna voi?
Ce mă face să cred? Pai Dna Violleta, fizic arat foarte bine și financiar prea bine. Și în pat la fel, Ideea este că ea nu se poate desparti de mamica ei, și că exemplu eu ii zic că mergem la Viena de Craciun și ea spune că vrea să stea cu mama ei că nu știe cât o mai are. cred că ai înțeles ceva din ce am scris
Am citit mesajul tau și ești un om deștept, doar ca nu sunt niciun cățeluș, am tot ce vreau și ei nu ii lipsește nimic. Fizic sunt foarte ok. Dar nu cred că te poți numi cățeluș dacă iubești o persoana. Dar ea după atâția ani nu poate pleca de langa mămica ei.
Buna.Nu stiu cum sa iti spun, dar banuielile nu inseamna nimic concret. Cand vei avea dovezi clare poti sa te gandesti ca da, deja s-a ajuns la sex cu altul.Si eu butonez telefonul cand scriu pe aici sau vorbesc cu prietenele pe Facebook. Cum ar fi sa fiu suspectata de inselat? La varsta asta trebuia sa treceti de etapa aceasta adolescentina si sa discutati ca doi adulti in toata firea.
O iubesti, esti atragator fizic si esti potent financiar.
Si tu tii femeia de 5 ani fara sa oficializati nimic?
Deci tu esti ala care o trateaza ca pe un catelus. Te crezi prea bun pentru ea. Ma mir ca mai sta cu tine.
Faptul ca ea sta pe telefon cu alt barbat denota ca a gasit la acela ceea ce tu nu ai sau nu poti sa-i oferi, dar nu-ti pot spune cu certitudine ce anume, de aceea am spus: posibil fizic, posibil finaciar sau posibil sentimental.
De ce nu incerci sa discuti cu ea, sa afli adevarul gol golut, fiindca atunci cand o confrunti si-i ceri prieteneste sa-ti arate mobilul, daca nu are nimic de ascuns, poti vedea cat este de sincera sau ce ascunde.
Salut!
Aici ne dam cu pararea.Cum sa stim sigur ceva ca sa iti confirmam banuielile?
Cand a fost ultima oara cand ai scos-o in oras? Cand doar ai tinut-o in brate? Cand i-ai luat un cadou?
Voi barbatii, stati si asteptati sa fiti serviti.Asa nu.
Si ce daca vorbeste cu altul? Arata-i ca tu esti mai bun decat ala.
Orice persoana care inseala cauta in altcineva ce nu are acasa.Ce nu merge la voi? Comunicarea? Sexul? A intervenit rutina?
Iesi din rutina, ca asta omoara relatii si casnicii.Plecati intr-un city break, ceva sa va scoata din amorteala zilnica.
Ia sa vezi, ca daca iti dai un pic interesul, ea va uita de tipul cu care se converseaza.
Ba din contra ceva lipsește dacă altundeva caută. Și dacă ai detoate și nu-i lipsește nimic păi devine și mai clară situația cumva... Însă noi putem până la urmă specula mult pentru oricât ne-ai relata, nu știm cu adevărat cum sunteți voi doi acasă la voi și așa mai departe. Cel mai bine este să vorbești cu ea, și nu cu noi.
AlexiaIordache întreabă: