Nu stiu daca vreau sa incerc prea multe de acum, adica mi se pare ca am destul timp, de aia intrebam.
Ce dracu vrea sa incercati? Daca il iubesti nu e nimic ce sa nu merite incercat. daca nu il iubesti, las-o balta
Contactul sexual are mai multe feluri,, vaginal,, oral si chiar si anal,,, e mai bine discutat totul civilizat si frumos inainte de a incepe orice relatie,,
Dupa un an de relatie cred ca este suficient timp in care sa-ti dai seama ce fel de persoana ai langa tine si daca vrei sa faci asta.
Si sexul te ajuta sa iti descoperi partenerul si sa va cunoasteti mai bine unul pe celalalt.
Eu zic ca in pat nu trebuie sa ai nici o retinere, sa te gandesti mereu daca e bine sau nu.In ziua de azi baietii daca nu primesc de la partenere ce vor, merg in alta parte, pentru ca fiecare are fanteziile lui.
Lasa-ma sa ghicesc. prin a incerca ceva nou te referi la a ii face tu lui oral? daca da e simplum.o faci doar daca simti, el nu are niciun drept sa te oblige sa faci ceva ce nu vrei si stai linistita va fi bine. odata cu inceperea vietii sexuale ti se va schimba mentalitatea si fara sa realizezi iti vei dori sa descoperi si sa explorezi cat mai multe
Corect! Ar trebui sa iti placa sa incerci cu el diferite lucruri.
Bună!
Dacă tu te simţi pregătită, fă-o. În leagătură cu lucrurile noi, păi, te poţi lăsa purtată de val, să încerci, poate îţi va plăcea, dacă nu, îi spui să se oprească şi gata.
Aplica politica pasilor marunti. Incepeti sa faceti sex normal si dupa un timp, vedeti voi daca doriti sau nu sa incercati si ceva nou.
Daca iti doresti sa o faci si nu mai ai rabdare, treaba ta, actioneaza.
Cat despre temerea ta, ca el ar fi mai experimentat si te-ar baga la forja, aici nu are nicio putere. Femeia se convinge nu se forteaza asta e diferenta dintre un puscarias violator si un domn
Noi zicem sa va iubiti ca sunteti tineri, dar tu sa faci pas dupa pas exact cand te simti pregatita.
Tu cati ani ai?
toti barbatii vor mai mult. nu e nici unul care sa zica ca nu vrea si altceva(decat daca are 1000de ani lumina si i se pare urat sexul, incat nici macar alte pozitii sexuale nu va incerca decat cea a misionarului. crede-ma nu vrei un astfel de barbat). dupa cum ziceam ei totdeauna vor vrea mai mult si altceva, dar asta nu inseamna ca gagica trebuie sa le si ofere. le spui sa-si puna pofta in cui. se va multumi cu ce ii oferi, putine i-ar oferi altceva, in plus nu se va plictisi asa repede de sexul normal cu tine.
Fac 17 in ianuarie si de aia ziceam ca inca mai am timp si am destul timp sa incerc lucruri noi mai incolo, adica sunt o fire mai timida deci...