Da,poti ramane insarcinata! Cel mai bine ii sa vorbesti cu el despre problemele pe care orice fata le are! Chiar daca o sa iti fie rusine sa ii spui, spune-i. Pana la urma trebuie sa stie si el. Bafta si sper ca am putut sa te ajut!
Deci... fii serioasa, daca baiatul ala cauta in fiecare zii o partida cu tine... crezi ca tine la tine? Eu cred ca e doar un animal condus de hormoni daca nu poate intelege nevoile tale si e preocupat doar de ale lui. Un sfat prietenesc de la mine, nu-ti vreau raul dar baiatul asta nu merita! Nu-l mai accepta, pune-l sa-ti arate putin respect, cred ca il meriti si tu, in fond esti o fiinta umana nu esti jucaria lui sa te lasi calcata in picioare.
Ce daca s-a suparat? Daca te iubeste o sa-i treaca.
Sper ca te-am ajutat! Bafta multa! :*
fundita daca am fost de ajutor ^^
Poti sa faci sex in timpul menstruatiei atata timp cat va doriti asta amandoi.
Sa mai aastepta cateva zile ca nu moare.
Spune`i ca atunci cand iti trece iti iei revansa
De ce să se supere? Dacă chiar ține la ține te-ar fi înțeles draga mea.
Nu te mai umilii în halul ăsta până la urmă e corpul tău, și sănătatea ta.
Ai grijă de tine!
O sa ai niste dureri mult mai mare in timpul menstruatiei, mai grav e tipul tau, de ce nu poate intelege ca nu poti? Asta inseamna ca nu te iubeste si nu te respecta, sunteti prieteni cu beneficii. Cheers.
Ii explici motivul pentru care nu poti si el va intelege Daca nu va intelege, parerea mea ar fi ca nu merita sa ramai cu el
Buna,
Nu merita! Sexul este important intr-o relatie dar nu este cel mai important lucru!
Unde este afectiunea? cea mai importanta din punctul meu de vedere.
Daca el tine la tine, te intelege, momentan considera ca si-a gasit pe cineva cu care sa-si satisfaca nevoile.
Imi este scarba de asemenea persoane, eu sincer nu as putea rezista cu un asemenea specimen.
Contactul sexual este frumos cand amandoi aveti dispozitie, dar cand cineva te obliga s-o faci chiar si cand nu vrei, eu zic ca aceasta relatie n-are rost sa fie continuata!
Numai bine!
pa, pa
Lasa draga ca ii trece, chiar in fiecare zi trebuie sa stai dupa mofturile lui? cum s-a mai zis „unde e afectiunea din relatia voastra?" totusi sa nu te critic pe tine sau pe el si sa iti raspund la intrebare, daca tot aveti o situatie asa activa in domeniul asta ar trebui sa inteleaga care e faza de ce nu ii zici de ce l-ai refuzat? si in legatura cu faptul ca poti ramane insarcina la fel poti ramane si cand nu esti pe menstruatie uite poti sa arunci o privire aici http://www.csid.ro/sex/sex-in-timpul-menstruatiei-da-sau-nu-4262286 si daca dai un search pe google vei gasi mai multe rezultate
bafta;)
Mda... daca tine la tine ii trece lui, oricum tu nu ar trebui sa iti pui in pericol sanatatea pentru nevoiule unui baiat cu care esti abia de 3 lui , si pana la urma mi se pare foarte scarbos sa o faci in timpul menstruatiei
Doamne ce suparacios.
Acuma e ofensat ca l-ai refuzat.
Nici cand esti bolnava nu te poate intelege.
Daca ar fi putin mai constient si i-ar pasa de sanatatea ta, el ar fi fost cel care sa zica sa mai asteptati, nu ca face pe suparaciosul.
Da.
Acest lucru poate sa-ti afecteze sanatatea. Este corpul tau, dar totusi nu are nici macar un respect fata de tine?
NU are nimic. din cate am inteles poti sa o faci fara. cand esti pe stop! Pt ca atunci o fata elimina. si nu poate ramane!
Greseala ta a fost sa o faci cu el dupa 3 saptamani (pareera mea)
Se spune ca placerea e mai mare pentru tine sa o faci pe stop dar este foarte riscant pentru el pentru ca tu prin ciclu elimini niste toxine care lui ii fac rau - duce la infectii si alte chestii mai grave.In plus poti ramane mai repede insarcinata.
Daca chiar asa "suparat" e incat sa nu te accepte ca femeie cu toate problemele femeiesti e cazul sa mearga la un baiat -
Sau ai putea sa " te joci " cu el prin alte metode ca sa il poti satisface.
Bafta
Daca tu vrei, e ok sa faci sex in timpul menstruatiei. Nu te impiedica nimic, decat mica problema a scurgerilor. Daca asta nu te impiedica, o poti face fara probleme. Insa, daca tu nu esti de acord, el ar trebui sa te inteleaga, nu sa se supere. Acum, sincer, nu stiu ce varsta ai, dar daca ai spus baiat in loc de barbat, tind sa cred ca esti micuta si ca te-ai grabit sa faci sex dupa o luna si o saptamana de relatie.