| Mihaelaa98 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 2 saptamani. e normal sa imi bata apropouri de sex?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,nu e normal deloc.
In doua saptamani,un baiat serios abia daca indrazneste sa te imbratiseze sau sa te ia de mana... daca e indragostit de tine,nici atat,te priveste ca pe-o icoana si inca nu indrazneste sa te atinga!
Tu ai nimerit un imatur neserios(ca sa nu-i spun pedofil) care incearca sa-si satisfaca apetitul sexual cu orice fata care il accepta in preajma ei.
Da-i papucii sau lamureste-l clar ca pentru sex are de asteptat ani buni,asa cum el a avut nerusinarea sa-ti bata apropouri,nici tu nu trebuie sa te rusinezi sa-i spui adevarul in fata!
Vezi bine cate fete fac pasul asta mult prea repede,doar din naivitate si teama, iar in final se trezesc plangand parasite!
Un baiat serios vei gasi greu, doritori de sex, cata frunza si iarba!
Fa in asa fel, incat sa nu ajungi sa plangi niciodata!
happy

14 răspunsuri:
| Mihaelaa98 explică:

Apropouri legate de sex *

| RAY a răspuns:

Ce e ala normal si anormal? depinde de tine la ce te astepti relatie sau aventura, daca e vb de relatie nu stiu varsta voastra cea ce e important

| MiruD a răspuns:

Daca e un disperat da. Daca e un baiat cuminte, nu.winking

| Mihaelaa98 explică (pentru RAY):

Eu am 15. El 18 ...desi eu cosider ca sunt prea mica

| h3r a răspuns:

Da, te tentează și pe tine. Dar n-o face cu el.

| didiDia a răspuns (pentru Mihaelaa98):

Nu, nu este normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuu- e disperat!

| Alcyon a răspuns:

Esti prea mica pentru astfel de lucruri. Daca deja a inceput cu apropouri, inseamna ca doar asta il intereseaza. Mai bine-i dai papucii; nu cred ca-i serios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mult ia mai luat, ai dreptate!

| SebastianCMT a răspuns:

Nu normal sa faca asa ceva mai ales ca sunteti de 2 saptamani. Dar acuma depinde poate face si apropouri si din cauza ca este provocat.

| UTB a răspuns:

Nu chiar laughing poate doar sa te cunoasca privind aceasta categorie insa daca bate apropouri ca ar vrea zii sa se duca la mama lui

| RAY a răspuns (pentru Mihaelaa98):

Miha esti prea mica fi rationala ce naiba esti obiect de unica folosinta sau om? ala va sta cu tine doar pentru sex, plus ca mai ramai gravida ce te faci, gandeste asa putin, plus poate mai iei si alte boli, poate in viitor vei da peste un baiat care va aprecia virginitatea ta cu adevarat nu unu care te vrea doar pentru sex plus ca cica daca esti virgina in noaptea nunti cica relatia dureaza mai mult asa spun oamenii de stiinta bine ambii parteneri

| Grinch1 a răspuns:

Nu este normal.

| Constantin_Popa_1988 a răspuns:

Acel baiat vrea sa obtina o partida de sex