3 ani e ceva. e imposibil ca dragostea sa se risipeasca dintr- data deci cu parere de rau te anunt ca terora cu o alta prietena e cea mai potrivita. Iti recomand o discutie fata in fata. Adica dragoste cu sila nu se face corect? Daca inca te place iti va spune motivul suparari doar vrea ca relatia sa mearga deci nu are nicun motiv sa nu iti spuna. Daca nu vrea sa vorbeasca cu tine red ca e mai bine sa rupi relatia..inseamna ca el u mai vra(cred acum tu faci ce crezi ca e de cuvinta). Eu raman la parerea mea cum ca vorbind sincer veti ajunge la un rezultat.
Din ceea ce ai scris mai sus imi dau seama ca esti o fata interesata de acest baiat, iar parerea mea este ca el nu merita o asemenea fata langa el. Este indiferent din diferite motive, si cum eu sunt de parere ca, comunicarea este foarte importanta intr-o relatie si cum la voi lipseste cu desavarsire consider ca trebuie sa mergi mai departe. Nu stie ce pierde! Cat despre tine, cu siguranta o sa gasesti un baiat pe masura ta! Sper ca te-am ajutat! Funda?
Esti o fata de treaba, dar baiatul acela din cate vad, sa plicitisit de tine si sunt sigur ca are pe alticineva daca zici ca se poarta cu indiferenta atunci este clar ca nu te mai iubeste. Discuta cu el despre asta fata in fata si o sa iti dai seama daca nu te mai vrea iar daca nu te mai iubeste atunci cel mai bine este sa iti gasesti pe altcineva pentru-ca el nu te merita
Nu stiu ce sa fac.e primul meu iubit si cu el am incepu si viata sexuala si suntem si de 3 ani impreuna. dupa atata timp si el tine la mine dar nu stiu ce sa mai cred...a mai vorbit odata cu o fata fara sa stiu eu cu toate ca nu s-a intalnit cu ea si tot am aflat si mi-a cerut iertare dar cand il vad ca se poarta indiferent nu stiu ce sa mai cred nu mai am aceeasi incredere in el.nu vreau sa il pierd il iubesc.da nici nu mai suport stiu ca ma iubeste dar nu imi arata si se poarta indiferent
Trebuie cu siguranta sa vorbiti, daca poate sa -ti dea un raspuns concret pentru ceea ce s-a intamplat( gen: probleme in familie), poti sa-i mai dai o sansa(pana la urma sunt 3ani), dar daca nu poate face acest lucru inseamna ca asa va continua, si nu cred ca vrei un asemenea baiat alaturi.
Sigur si-a gasit alta prietena. comportamentul lui s-a schimbat asa deodata. si mai ales ca atunci cand il intrebi de faza cu alta prietena si iti inchide, e clar de ceea ce se intampla. incercati sa discutati fata in fata. de exemplu, invita-l undeva in oras sa vorbiti sau undeva unde amandoi sa va simtiti bine.
Nu cred ca s-a plictisit de tine. Nu te-ai gandit la cineva nou in viata lui? Poate a dat de cineva la locul lui de munca si nu stie cum sa iti spuna! Sau eventual trece printr-o perioada mai grea. Nu are cum sa se plictiseasca de tine! 3 ani e mult dar asta e parerea mea! Eu zic sa vorbesti cu el fata in fata si sa pui cap la cap toate lucrurile care s-au schimbat la el! Si sa ii ceri niste explicatii! Sper ca te-am ajutat! Te pup:*