| Mihaelaa98 a întrebat:

Sunt cu un baiat de un an si 8 luni iar de ceva timp simt ca si a pierdut interesul pentru mine. Iese mai mult cu prietenii lui, pentru mine nu mai are asa mult timp, uneori e sec, pur si simplu nu mai are dorinta aceea sa ma vada, sa ma iubeasca. L am intrebat ce simte cu adevarat ca am impresia ca si bate joc de mine. A zis ca nu stie dar nu poate sa se desparta de mine. Ce as putea sa fac ca sa l atrag mai mult spre mine, sa fie mai dragastos, sa simt ca ma iubeste cu adevarat? Cum sa ma comport? Ar trebui sa nu i mai reprosez lucruri sau chiar sa fiu mai indiferenta. Chiar nu stiu ce sa fac. M am saturat sa fac mai multe sacrificii ca el

10 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

Ati intrat intr-o stare de monotonie. In special el. Poate s-a săturat de reproșurile tale, poate nu il mai atragi, poate faci ceva ce il deranjează foarte tare.
Încearcă sa vorbesti serios cu el si sa afli ce vrea cu adevarat.
Fii mai blândă, mai tandră cu el. Poate simte nevoia sa fii altfel decât ca înainte.
Totul sta in comunicare.
Dacă nu vorbiți nu ve-ti sti ce va deranjează.

| GoldenZenith a răspuns:

Monotonie, obisnuinta. cam asta va afecteaza pe voi, sau pe el mai degraba.
Incearca sa il surprinzi cu lucrurile care ii plac, fii mai atenta cu el, nu ii reprosa ca iese cu prietenii, nu il cicali etc.
Intreaba-l ce ar trebui sa faci sa fie mai bine. dar asta nu inseamna ca doar tu esti nevoita sa faci eforturi. Unele relatii se sting incet, incet si duc inevitabil spre despartire. Mai fa o incercare. daca nu, nu iti mai bate capul, nu e ultimul happy

| Violleta2022 a răspuns:

Da-i un sut in dos si cauta-ti altul, care sa-ti ofere atentia si dragostea de care ai nevoie.
Nu au disparut barbatii de pe fata pamantului, sa stai dupa unul, doar cand are el chef de tine, este chiar dezgustator sa-ti mai spuna si ca nu stie ce simte pentru tine. Cred ca in secunda doi cand mi-ar fi spus asta, ii deschideam usa si-l invitam sa iasa si sa nu se mai intoarca vreodata. Mitocan baiatul si lipsit de bun simt.

Răspuns utilizator avertizat
| Mihaelaa98 explică (pentru MiruD):

Cand am vorbit despre asta i am zis ca vreau o pauza iar el a zis ca nu vrea asta, am impresia ca nu o sa ma pot desparti de el daca nu e si el de acord

| SG1995 a răspuns (pentru Mihaelaa98):

Dar trebuie să fie de-acord? Ești cumva proprietatea lui, te poate obliga să rămâi într-o relație dacă nu vrei? Dă-i flit dragă, ești liberă, el nu are niciun drept să-ți impună dacă numai vrei o "relație" care e oricum inexistentă, adică singurul motiv pentru care rămâne cu tine e din interție, și pentru că sex gratis.

| Carrie1 a răspuns:

Comunicati, afla ce nu ii convine. Spune.i in ce fel il simti si ca te doare faptul ca nu mai e ca la inceput...iar daca problema nu se rezolva, comporta.te exact asa cum se comporta el ca sa simta pe propria piele cum e. Iar daca il va deranja inseamna ca inca mai are sentimente si atunci o sa te intrebe el pe tine ce e in neregula, daca nu observa schimbarea ta...nu mai are niciun rost relatia.

| funnnyman32 a răspuns:

Buna' in primul rand. Un an si 8 luni este ok. poate trece printr-o periodata mai proasta a vietii lui, si nu vrea sa te amestece sa te intristezi si tu, tot ce-i posibil. Probabil ti-a spus ca nu stie pentru ca nu este hotarat intr-o privinta, dar sigur te iubeste din moment ce nu ti-a spus ca vrea sa va despartiti, Trebuie sa continui sa vorbesti cu el, ca si inainte frumos, sa l mai chemi la tine in caz ca nu sta, gandeste-te la orice poate are si pe altcineva, imi dau seama ca te-ai saturat sa te strofoci dupa un barbat, dar si noi barbatii pot sa-ti confirmez ca iubim, si poate mai mult ca voi, dar nu aratam mereu asta, uneori suntem putin mai indiferenti, sa vedem si persoana de pe cealalta parte daca chiar vrea sa facem ceva impreuna. Daca ai sa fii indiferenta, nu vad o schimbare prea majora in relatia ta cu el. posibil sa se si termine. Nu stie, de multe ori inseamna poate, deci el se gandeste la ceva. Daca i-ai si gresit vreodata isi pune multe semne de intrebare. Incearca sa vorbesti cu el cat se poate de serios despre relatia voastra, si ca vrei sa continuati ca la inceput cand erati super indragostiti.
Iese cu prietenii. sigur are ceva ganduri si nu poate sa le uite fiind cu tine, iar prietenii il ajuta intr-un fel sa treaca peste, daca ii reprosezi niste chestii absurde, ca de ce iese cu prietenii, ca de ce se duce afara, ca unde se duce tot timpul, crede-ma ca se va satura si va fi mai indiferent chiar mult si ti-o zic la modul cel mai sincer, si un barbat vrea libertate. nu numai o femeie, Nu trebuie sa stai 24/48 cu el ca sa formati ceva pe viitor, aveti prea putin timp pentru asta, dar totusi incearca sa fii mai blanda cu el, sigur are o etapa grea sau ceva ii joaca feste, este cert ca nu trebuie sa il critici si sa ii fi aproape, eu zic sa il chemi undeva sa vorbesti cu el despre voi doi si gata, ii spui ca numai era ca inainte, ca ce s-a intamplat cu el de e mai reticient fata de tine, si ca vrei sa stii tot pentru ca il iubesti!
Ceau, si mai revin-o cu un mesaj, ma bucur daca te-am putut ajuta intr-un fel, Pa'pa!

| Meli1605 a răspuns:

Fa i un test, spunee i ce te deranjeaza si ca te ai saturat de atitudinea sa fata de tine si daca incearca sa schimbe ceva inseamna ca esti importanta pentru el, daca nu inseamna ca nu te merita si ar trebui sa l lasi in pace.

| ania a răspuns:

Mai bine nu accepta să ai nici un preiten pînă nu găsești pe cineva de care îți place și care te place și te apreciază suficient de mult încât să vrea să te ia de nevastă.Cu ce te ajută să fii folosită de cineva?