| fgddffdfddgdgdfgdf a întrebat:

Sunt curios câte fete de pe site vor răspunde sincer la această întrebare: Dacă un bărbat bogat v-ar face cadou un apartament, cu condiția să faceți sex cu el o dată...Ce ați face?

9 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Ceea ce întrebi tu este de domeniul fantasticului, un apartament costă 40.000-60.000€. Cine este atât de prost să dea un apartament pe o singură partidă de sex care în mod normal prostituatele de pe centură cer 22-35€ și vreo 100€ pe oră.

| Bacemi a răspuns (pentru FemeiaPisică):

Un bărbat poate face asta din iubire. Adică să ofere mai mult decât face pentru că vede ceva în acea persoană. Consideră că merită, că nu e locul ei acolo. Vrea să îi dea o șansă la o viață nouă. Și nu vrea ca ea să simtă că a primit pe degeaba, știe că nu ar accepta. Cumva fucked up dar care din oameni nu e nebun?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai fi asa curios ca nu e bine deloc. Daca chiar nu ai ce face si inventezi intrebari din astea aiurite, gandeste-te mai bine cum sa avem o lume mai buna si da-ne idei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bacemi):

El se referea că îi dă la schimb un apartament pentru o partidă de sex. În schimb o fată cu capul pe umeri nu se vinde pe bani sau cadouri scumpe. "...Și nu vrea ca ea să simtă că a primit pe degeaba, știe că nu ar accepta..." Crezi că sexul se ridică valoric la un apartament? Eu aș munci 25-30 de ani să plătesc un apartament ca să îmi rămână doar mie, chiar dacă îi fac mai greu și nici nu trebuie să mă culc cu unul ca să primesc moca bani. Și alta îi face o felație și gata, se alege cu un apartament. Că doar asta știe să ofere la schimb? De asta sunt văzute femeile ca pe niște obiecte sexuale, că se pot cumpăra. Și când fata o să se plictisească de el? Apartamentul ăla nu este o garanție că o să rămână lângă el. Mai ales că tu crezi că dacă i-ai dat atâtea, o să fie a ta. Oamenii nu sunt proprietatea noastră. Dacă nici nu te place, o să își găsească pe altcineva și tu stai și suferi ca un prost.

Eu în mai puțin de 6 luni i-am dat cadouri și atenții în valoare de cel puțin 1.000€ fostului iubit, uneori refuzam să mănânc cu colegele în oraș pentru că nu mă lăsa inima. Avea probleme grave în familie și nu se descurca plus scandaluri. Muncea mult, ajungea și în spital din cauza stresului și a neodihnei. Eu îl plăceam de câțiva ani, dar în acest timp și-a făcut o prietenă care își bătea joc de el și îl înșela cu toți. Eu normal că eram în Friendzone. Am abandonat și eu relația în care eram, m-am dus după el care locuia la 300km de mine. Practic, m-am băgat în relația lor. S-a agățat imediat de mine, m-am și mirat. Se vedea de la o poștă cât suferea, nu ajungea că avea și probleme acasă și la serviciu.
Mi-am pierdut încet încrederea în el când am văzut o poză cu fosta lui prietenă în portofel, noi având deja o relație. I-am cerut de atâtea ori să o blocheze că aia tot îi scria, crezi că mă asculta? Apoi, când i-am spus că încerc să mă apropii de un coleg, din nervi mi-a destănuit că încă ținea sutele de poze cu fosta prietenă în telefon cum se sărutam ș.a.m.d. Vezi că nu poți cumpăra o relație și nici dacă îi dăruiești din suflet nu este o garanție că rămâne lângă tine?

| DeathIncarnate a răspuns:

Si-ar alege mobila

| fgddffdfddgdgdfgdf explică (pentru anonim_4396):

*În schimb, o fată cu capul pe umeri nu se vinde pe bani sau cadouri scumpe...*
*Crezi că sexul se ridică valoric la un apartament? Eu aș munci 25-30 de ani să plătesc un apartament ca să îmi rămână doar mie, chiar dacă îi fac mai greu și nici nu trebuie să mă culc cu unul ca să primesc moca bani. Și alta îi face o felație și gata, se alege cu un apartament. Că doar asta știe să ofere la schimb? De asta sunt văzute femeile ca pe niște obiecte sexuale, că se pot cumpăra*.

Ești patetică rău sad
Chiar în halul acesta de ipocrită poți fi?
Trăim în secolul 21, unde majoritatea femeilor care visează la o carieră undeva într-o corporație, instituție etc acceptă să-și ia mătărângi în toate orificiile doar pentru a ocupa un loc de muncă *respectabil* iar tu vii aici ca să ne demonstrezi că tu nici măcar pentru un apartament nu ai face o mwie și că ești Maica Tereza neprihănita care preferă să o ia în gură moca, dar nu pe mulți bani...
Te minți pe tine, dragă happy

| JustMeForever3 a răspuns (pentru fgddffdfddgdgdfgdf):

Cine crezi tu ca ar oferi un post intr-o campanie mare unei fete care stie doar sa ia"matarangi" ca sa ii distruga compania si sa o aduca in faliment? Nu crezi ca tipul ala daca ar vrea sex ar putea merge pe centura, ar iesi mult mai ieftin.Asa ca lasa ipocriziile astea si nu mai visa la astfel de întâmplări

| fgddffdfddgdgdfgdf explică (pentru JustMeForever3):

Și de ce mi s-ar distruge compania mie, ca patron? Că subalterna mi-a făcut oral la mine în birou?
Chestii de genu cu angajate pe post de secretare care fac oral directorilor sunt la ordinea zilei, indiferent de țară.
Mai ai de învățat ca să cunoști adevărata față a doamnelor de la birou happy

| JustMeForever3 a răspuns (pentru fgddffdfddgdgdfgdf):

1.O femeie care stie meserie nu ar fi nevoita sa iti faca oral sub birou deoarece ar mai putea găsi si alte firme care sa o angajeze, iar daca ei o femeie care sa nu stie meserie dar stie sa faca oral atunci t-i se va distruge compania (ma refer la posturi precum manager, director, contabil etc) 2.Pentru un amărât post de secretara nici una căzută de pe luna nu ti-ar face oral