Un proverb spune : " Nu da pasarea din mana pe cioara de pe gard ", dar daca tu esti sigura ca el te place..de ce nu il intrebi? si dupa te desparti de iubitul tau si o sa fi impreuna cu baiatul acesta, Sper ca te-am ajutat
Daca nu mai simti nimic pentru "iubitul" tau... ce rost mai are sa continui asa? Indiferent ce va iesi din povestea in care te vezi implicata cu acest alt baiat, macar iesi dintr-o relatie care sigur nu mai are nici un viitor. Asa ca... de ce nu? Succes!
Update: iubitul meu m-a anuntat azi ca pleaca saptamana viitoare in Franta timp de un an
"Sunt de mult timp cu un baiat, nu mai simt nimic, a devenit ceva asa, sa fie. Nici nu stiu ce as putea sa-i spun ca sa ne despartim"
Fii sincera cu el. Spune-I ce-ai scris in prima propozitie.(Mai exact relatia e monotona, nu mai esti atrasa de el ca la inceput). Nu cred ca ti-ar place nici tie sa fii mintita. Avand in vedere cat de diferit reactioneaza baietii la evenimente din astea, ar fi mai bine sa- zici la telefon. Sper ca iti Dai seama ca, cam toate relatiile evolueaza la fel in timp. Adica nu se poate mentine starea aia de atractie ca la inceput la nesfarsit.