Pune ma baiete o prietena de-a ei sa se duca la ea acasa sau sa o sune acasa sau pe mama-sa.
Daca nu vrei/stii/poti, du-te frumusel, bate la usa si ce-o fi o fi. De te-oi trezi cu vreo tigaie in cap, asta e. Macar incerci.
Daca fe-tii ii e rau poate sta la pat si de aici lipsa de activitate. Poate nu e internata la voi in oras.
Nu are cum sa fie in alta parte, unde sa se fi dus? si daca o ducea la Timisoara ar fi trecut pe aici oricum
Pe aici pe unde? Poate s-a internat fara sa stii tu, i-o fi luat mama ei telu... oricum cel mai bine aflii de la o prietena de-a ei. O prietena are cale libera la ea, fata de tine care zici ca nu ai.
Da pacat ca nu prea tine asa stransa legatura cu nici o prietena.
Nu conteaza. Atata timp cat o cunoaste si o cunosc si parintii pe acea fata, se poate interesa de ea.
Pai da, parintii nu ii cunosc nici o prietena, doar pe mine din vedere si poze (cred cel putin)
Eu iti inteleg nelinistea, dar te rog mergi si papa, inceteaza sa mai plangi si linisteste-te!
Starea pe care o ai in acest moment nu ti-e benefica! Asteapta...chiar daca e greu! Asteapta pana maine. Daca nu-ti da niciun semn, mergi la tara la ea. Sigur vei afla unde se afla casa lor si o vei gasi.
In astfel de situatii trebuie sa fim puternici, sa cautam solutii, sa analizam lucrurile si sa ajungem la o concluzie! Nu sa ne panicam si sa nu mancam. Hai, fii puternic! Se va rezolva. Gandeste-te ca, poate mama ei i-a luat telefonul, iar persoanele care se afla pe langa ea nu au minute. Cum a fost lovita de scandura aceea, nu se poate misca. Sunt atat de multe posibilitati...
doar asteapta, iar daca nici maine nu da niciun semn de viata, mergi tara. Vei da de ea intr-un final.
Iti urez mult succes! Sa ne tii la curent, bine?
Intreabai pe prietenii ei daca nu stie nu te mai gandii la ea joaca-te ceva horror (eu asa fac cand sunt ingrijorat) sa nu te mai gandesti la ea pana nu o vezi cu ochii tai!